Twee bussen zondag naar Aachen!

9 oktober 2015

Komende zondag zullen, naast de hopelijk vele carpoolers, om 17:30u twee bussen richting Aken vertrekken. We vragen diegene die zich hebben opgegeven op tijd aanwezig te zijn. We vertrekken vanaf de parkeerplaats van Laco Glanerbrook.

Vergeet je seizoenkaart niet en voor diegene die een bijdrage moeten doen dit graag contant mee te nemen (€ 2,50). Volgens de ijshal beheerder kan het in de hal vrij koud worden dus denk aan je kledingkeuze. Onze stewards zullen de indeling en betaling afhandelen.

In de bus zijn lootjes (€ 1,-) te koop voor het Gameworn Shirt van Bob de Pont, deze zijn te koop bij Marina.

Ook verkoopt het Dak Eraf haar pucks voor het Chuck a Puck spel, € 1,- per stuk en 6 stuks voor € 5,-. Het spel wijkt iets af van normaal, ze zullen geen BOX op het ijs zetten maar de middenstip als mikpunt hanteren.

In het Tivoli stadion zijn er ook nog lootjes en pucks te koop zijn.

Voor de carpoolers hou er rekening mee dat er wegwerkzaamheden zijn aan de grens als je via A76 wilt rijden. Je zult dan omgeleid worden via Vaals, dit kan 20-30 minuten meer reistijd met zich meenemen!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram