Menu

Topavond in Glanerbrook!

21 december 2015

Wat een TOPAVOND gisteren in Laca Glanerbrook, er heerste play-offs sfeer met een volle hal, en dan bedoel ik niet allen de knuffels want die waren er ook in overvloed! Na de wedstrijd bleken er 12.967 knuffels op het ijs gelegen te hebben.

Die knuffels vlogen na 2:25 het ijs op toen Eaters in ondertal de score opende. Teddy Bear Toss scorer werd Lars van Sloun. Hij schoot een mooie drop-pass van Akim hard achter Ruud LEEUWESTEIJN. Leeuwensteijn hield hierna Tilburg met goede en vaak onmogelijke saves in de wedstrijd.

En toen kwamen de beren!

Nadat het ijs opnieuw geprepareerd was bleef Eaters de bovenliggende partij maar zoals gezegd Leeuwensteijn keepte heel goed en hield Tilburg in de wedstrijd en zo sloten we de 1e periode voor de keer af met een 1-0 stand.

Binnen de minuut in de 2e periode stond Tilburg verrassend op 1-1, van den Broek scoorde net als van Sloun short handed. Toch was het Eaters weer die de leiding nam, ditmaal via een powerplay goal van Jeffrey van Iersel, hij stond goed opgesteld bij een van de weinige rebounds en prikte de puck achter de goalie.

Het werd in de derde periode wat grimmiger mede door een elbowing die niet door de ref gezien was. Donders plante zijn elleboog vol in het gezicht van Kay Gielen. Deze bleef even liggen maar schaatste hierna rechtstreek van het ijs met een bloedspoor achterlatend.

Zijn kerstfoto's zullen een beetje gephotoshopt moeten worden want onze dokter moest 4 maal nieten in zijn wenkbrauw.

Na enkele minuten kwam hij wel weer terug op het ijs. In de 47e minuut is het U20 wk-ganger Joey Geurts die op de juiste plek stond na een pass van Engwegen en zo de 3-1 binnen tikt en Glanerbrook liet ontploffen!

Een minuut later moest Kay dan toch het ijs verlaten na onvriendelijke woorden tegen de ref nadat Donders weer opstootje veroorzaakte voor de Geleense bank.

Negen minuten voor tijd werd het nog even spannend als Onur Mete de 3-2 op het bord zette. Maar Tilburg gooide in de laatste minuten hun eigen ramen door domme straffen te maken waardoor een slotoffensief uitbleef en Eaters de bekercompetitie met winst afsloot!

Na de handshakes is dan het laatste woord aan het Dak Eraf en zij maakte dus het fantastische aantal van ruim 12k knuffels! Tevens werd er ook nog een bedrag van € 6323 aan KiKa gedoneerd door de verkoop van de hun beren.

Komend weekend spelen beide teams weer tegen elkaar, zondag 27 december (3e kerstdag) valt de puck om 20:30 u. De ideale manier om na 2 dagen eten en drinken van de bank te komen en Eaters weer te komen steunen tijden de GAME 1 in de halve finale van de BEKER!

Langs deze weg willen we iedereen fijne feestdagen wensen en tot zondag in de hal!!!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram