Menu

Halve finale Nederlandse beker Laco Eaters vs Tilburg Trappers

22 december 2015

Aanstaande zondag 27 december spelen Laco Eaters en Tilburg Trappers hun eerste wedstrijd in de best of three serie in de halve finale voor de Nederlandse beker. De data van de 2e en een eventuele beslissende 3e wedstrijd staan nog niet vast. Om organisatorische reden is het aanvangstijdstip zondag om 20.30 uur, een laterje dus. Hopelijk heeft iedereen maandag vrij?

Kijkend naar de wedstrijd van afgelopen zondag belooft het een spannende halve finale serie tussen Eaters en Trappers te worden. In Tilburg wonnen de Eaters met 1-3, in Geleen was het slechts 3-2. De jongens moeten dus vol aan de bak om op 30 januari in de finale in Eindhoven te mogen aantreden.
Het is kerstvakantie, misschien een mooi moment om er nog eens een avondje met de hele familie een avondje op stap te gaan. Daarom hebben kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van hun ouders, gratis entree.
Hopelijk is er dan weer een goed gevulde hal waardoor we het lekkere sfeertje van afgelopen zondag nog eens opnieuw kunnen beleven.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram