Menu

Teddy Bear Toss 2017

17 november 2017

Het is een mooie traditie geworden dat in december, tijdens een reguliere competitiewedstrijd, de zogenaamde Teddy Bear Toss wordt gehouden. Bij deze gelegenheid worden bij de eerste goal van de thuisploeg door het publiek meegebrachte knuffels op het ijs geworpen. De nieuwe ingepakte KiKa knuffels worden daags daarop door spelers naar de kinderafdelingen van de ziekenhuizen in Zuid Limburg gebracht.

De overige knuffels gaan naar speelgoedbank de Grabbelton, waar kinderen uit gezinnen met weinig financiële armslag toch ook van speelgoed kunnen worden voorzien.
Behalve deze twee goede doelen is er nog een derde, namelijk de stichting Kinderen Kankervrij (KIKA). Bezoekers van deze speciale wedstrijd kunnen van KIKA knuffels kopen en die later op het ijs gooien. Deze aanschaf van de knuffels is een directe financiële ondersteuning aan KIKA, het derde doel. Op Eaterswear.nl zijn de KiKa te koop, deze kunnen dan 17 december voor de wedstrijd tegen Tilburg afgehaald worden. Het aanvangstijdstip is vervroegd naar 18 uur zodat ook de kinderen ook mee kunnen.

Kom op 17 december naar Laco Eaters tegen Tilburg en gooi je knuffels op het ijs!!!
Kinderen met een knuffel mogen gratis naar binnen, mits onder begeleiding van hun ouders!

MAATSCHAPPELIJK PARTNER
Word ook dit jaar weer Maatschappelijk Partner door 10 of meer KiKa beren te kopen via www.eaterswear.nl. Uw naam/bedrijf vermelden we dan op de Facebook van Eaters en op de wedstrijddag zal uw logo/naam te zien zijn op het Gamescreen boven het ijs!

 

SCHOLEN ACTIE

Verzamel met je klas zoveel mogelijk knuffels bij elkaar, geef ons jullie aantal knuffels door via info@eaters.nl en de klas met de meeste knuffels wint een GRATIS bezoek aan een wedstrijd van Eaters in januari, na afloop mag de klas dan ook nog met de spelers op de foto.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram