Het Geleense top-ijshockeyteam Snackpoint Eaters Limburg heeft een nieuw Team Management. Het bestaat uit twee oud-spelers: voormalig goalie Zvonko Gibbels en aanvaller Lars Engwegen. 

 

Gibbels (60) is een geboren en getogen Geleendenaar en een Eater in hart en nieren. Toen de club in 1968 werd opgericht, was de jonge Zvonko al van de partij. Gibbels doorliep vanaf de E-jeugd alle juniorploegen van de Eaters en debuteerde al op zijn veertiende in het eerste team. Acht seizoenen lang prijkte hij op hun wedstrijdsheets. Vanaf het begin van de jaren 2000 was hij bij het eerste team betrokken als goalie-coach. 

 

Engwegen was vijf toen hij ging ijshockeyen en speelde – met uitzondering van twee seizoenen in Luik – tot en met afgelopen seizoen onafgebroken voor de Geleense club. Door een acute en hardnekkige heupblessure moest de 31-jarige forward vroegtijdig zijn actieve ijshockey loopbaan beëindigen. 

 

Gibbels en Engwegen volgen in hun hoedanigheid als team management Peter Knops op die enkele seizoenen geleden met die functie stopte maar wel als bestuurslid Technische Zaken aan de club verbonden is gebleven. Met de aanstelling van het  teammanagers duo is de staf rondom de nieuwe coach Jeffrey van Iersel completer geworden.

 

Later vandaag een uitgebreid interview met beide mannen.