Speeldata Halve Finale Beker van Nederland bekend!

13 november 2023

Tijdens de loting voor de Halve Finale van de Beker van Nederland werd Snackpoint Eaters Limburg gekoppeld aan de koploper uit de Eredivisie, OG Capitals Leeuwarden.

Na goed onderling overleg en gekeken naar de beschikbaarheid van ijs in beide hallen is er onderling besloten dat Eaters eerst op bezoek gaat in Leeuwarden en daarna, indien nodig, twee keer thuis speelt in deze best of 3 serie.

De serie ziet er als volgt uit:

Wedstrijd 1:

Zaterdag 9 december | 18:00 uur

OG Capitals Leeuwarden - Snackpoint Eaters Limburg

Wedstrijd 2:

Zondag 10 december | 19:00 uur

Snackpoint Eaters Limburg - OG Capitals Leeuwarden

Indien nodig:

Woensdag 13 december | 20:30 uur

Snackpoint Eaters Limburg - OG Capitals Leeuwarden

Wie zijn de OG Capitals Leeuwarden?
OG Capitals Leeuwarden is momenteel de (mede)kloploper in de Eredivisie en heeft de drie topscorers in haar team van de league. Na 7 wedstrijden staat Veres Rastislav al op 30 punten gevolgd door Pim Vermeulen en Joonas Huovinen.

Het team met o.a. oud Eaters speler Marco Postma achter de bank heeft 3 Finnen in haar gelederen, de Slowaakse topscoorder en een speler uit de Oekraïne in de line up staan. Het team wordt aangevuld met jong talent. Het is een tegenstander die zeker niet onderschat mag worden.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram