Menu

Slawomir Krzak eerste import en Bob de Pont blijft!

9 september 2016

krzak

Na bijna twee weken trainen is de eerste import van Laco Eaters Geleen voor het aanstaande seizoen bekend; de 37-jarige Pool Slawomir Krzak vult dit seizoen één van de twee toegestane import-plekken in. Tevens werd gisteravond bekend dat ook Bob de Pont definitief voor de “mannen in rood” blijft spelen.

Slawomir komt over van Luik waar hij de afgelopen 2 seizoenen gespeeld heeft, tevens was hij al te bewonderen op HockeyCamp Europe dat in augustus in Geleen plaats vond en waar hij gedurende 2 weken jonge talenten begeleide. Hier is ook het eerste contact gelegd. De van origine zijnde aanvaller heeft de technische staf de afgelopen trainingen zodanig overtuigd dat Eaters hem een contract heeft aangeboden. Krzak zal met nummer 37 te bewonderen zijn in het rood van Eaters.

bob

Bob de Pont
Het nummer 16 zal ook weer over het ijs vliegen dit jaar want Bob de Pont zal, ondanks zijn studie- en arbeids-situatie, voor het 5e seizoen de kleuren van Eaters verdedigen. Afgelopen seizoen keerde hij na een jaar afwezigheid terug in de selectie van Eaters, scoorde eenmaal en gaf 8 assists in 25 wedstrijden.

Bob is blij dat hij ook dit jaar weer kan ijshockeyen in Geleen; "Ik vind het fijn om als Geleense jongen weer in het shirt van de Eaters te spelen. Laten we er samen met het team en de supporters een mooi seizoen van maken."

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram