Menu

Seizoen 2019-2020 gaat dit weekend echt beginnen!

10 september 2019

[vc_row][vc_column][vc_column_text]De zomer nadert haar einde en het nieuwe ijshockeyseizoen staat voor de deur. Spelers hebben afgelopen seizoen afscheid genomen als actief speler van de Microz Eaters Limburg en nieuwe spelers gaan hun intrede doen. Spelers, met ervaring en niveau die het team zo danig versterken dat de verwachtingen naar boven bijgesteld mogen worden. Overigens zonder dat daar de opleiding en het belang van jonge spelers en dus ook de toekomst van het team/club in het geding komen.

Teammanager Peter Knops heeft toegeslagen op de momenten dat hij kansen zag en kansen aangereikt kreeg. Ervaren mannen als Marco Postma, Mike Verschuren, Jens Engelen, Yoren de Smet en zeker ook Akim Ramoul gaan hun intrede doen en ook jongelingen als Julian Markgraaf en het, uit de kluiten gewassen, Belgische talent Wannes Moons gaan het Eatersshirt dragen. Nieuwkomer en oud-Eater Danny van Rijswijk zal met zijn komst het goalie-trio op scherp houden.

De verwachtingen zijn, al dan niet terecht, bij velen hooggespannen en men gaat ervan uit dat prijzen gehaald gaan worden maar zowel teammanager Knops als ook Coach Tenbult weten te melden dat ook onder andere Heerenveen, Herentals en Nijmegen, op papier, bijzonder sterke teams hebben en namen alleen niet voldoende zijn om een kampioensteam te creëren. Het zal een team moeten worden. Daar moet aan gewerkt worden.

Maar voor het zo ver is en de competitie haar intrede doet zullen er eerst een paar oefenwedstrijden gespeeld gaan worden. Het team meten aan andere teams. Teams als Diez-Limburg en het zeer sterke Essen. Belangrijke wedstrijden om te zien hoe het gesteld is met de fitheid van de spelers en of vooraf bedachte lijnen ook gaan functioneren. Zeker jonge spelers die zich in de kijker kunnen spelen met de boodschap dat er met hun rekening gehouden moet worden en niemand zeker is van zijn plaats in een lijn.

Dit weekend gaan we beginnen met de dubbel tegen Diez. Eerst vrijdag naar Duitsland, waar de wedstrijd om 20:30 begint en vervolgens zondag om 19:00 uur de seizoensopening in onze eigen hal. Niki de Herdt, Marine Dinant en Jean-Michel Welter mogen ook oefenen en zullen zondag de wedstrijd leiding geven. Voor zowel spelers, staf en alle fans…heel veel plezier.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link="https://www.youtube.com/watch?v=cnwZSE9Tv2U" align="center" title="THE BOYS ARE BACK IN TOWN!"][/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram