Menu

Programma Snackpoint Teddy Bear Toss 2023

21 december 2023

Zoals bekend vindt a.s. zaterdag 23 december om 19:00 uur de tiende editie van de Teddy Bear Toss plaats. Deze jubileumuitgave belooft niet alleen vanwege de vliegende Snackpoint ziekenhuisberen en andere knuffels een ware happening te worden. Er is daarnaast ook nog een randprogramma om je vingers bij af te likken.

Zo zorgt eventsponsor Snackpoint ervoor dat ook de innerlijke mens niets te kort komt, brengt zanger Anthony live het Limburgs volkslied ten gehore, en is er een schmink-stand voor de kids. Na afloop van het duel tegen Den Haag vindt er bovendien een Meet & Greet plaats op het ijs van ijshal Glanerbrook. Daarbij overhandigen de spelers van Snackpoint Eaters Limburg hun geveilde game-worn shirts van de Snackpoint Teddy Bear Toss-wedstijd persoonlijk aan de winnaars.

De aanwezigen ontvangen dan tevens een teamfotoposter op A2-formaat. Eventueel koude voeten die daarbij worden opgelopen kunnen opgewarmd worden in de VIP-ruimte; die wordt na de wedstrijd namelijk open gesteld voor iedereen!

Kortom, het wordt een onvergetelijke avond voor het hele gezin. Zorg dus dat je erbij bent en zeg het voort: de Snackpoint Teddy Bear Toss 2023 wil je niet missen!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram