Ook LACO Eaters starten met de competitie!

12 september 2014

Het bestuur van LACO-Eaters Limburg laat weten dat zowel UNIS Flyers Heerenveen als Destil Tilburg Trappers via hun website hebben gemeld te willen spelen in een Eredivisie competitie samen met LACO-Eaters Limburg, Dolphin Eindhoven, en Replay HYC Herentals.

Al eerder liet Eindhoven weten zich gesterkt te voelen en met vertrouwen het seizoen te willen starten. Ook Herentals heeft laten weten graag de competitie te willen starten.

LACO-Eaters is blij verrast met deze ontwikkelingen en heeft dit dan ook voor 12.00 uur aan de overige clubs en de NIJB laten weten. Zij ziet met spanning de Eredivisie-competitie in het nieuwe seizoen tegemoet. Toch zullen er nog enkele voorwaarden van LACO-Eaters doorgesproken dienen te worden met de NIJB, die aangegeven heeft dat deze voorwaarden bespreekbaar zijn en ze niet onredelijk te vinden. Het bestuur heeft in een constructief overleg overeenstemming bereikt met de spelers.

Er is besloten om het seizoen definitief te starten.

Ook wij danken alle betrokken sponsoren, supporters, vrijwilligers en een ieder die heeft bijgedragen om deze start mogelijk te maken voor hun geduld en ondersteuning.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram