De shirts voor komend seizoen...

14 september 2014

Nu het seizoen, na weken van onzekerheid, officieel van start kan gaan kunnen we de shirts voor dit jaar presenteren.

De thuis-shirts zullen ook dit jaar in het rood zijn. Op de shirts prijkt natuurlijk het nieuwe logo van LACO-Eaters Limburg.

De kleuren van Limburg vinden we terug op de mouwen inclusief de Limburgse leeuw. De leeuw vinden we ook nog op de voorkant terug.

De Geleense kleuren geel en wit komen ook terug in het shirt. Tevens heeft het shirt gouden accenten, die naar onze rijke historie verwijzen.

Uiteraard prijkt onze naamsponsor LACO groot op de voorkant. Hair Science Institute staat als shirt-sponsor zelfs op de voor- en achterkant van het shirt.

Op de schouderkappen prijken de logo’s van Polyscope, Perfact, de Mannen van 80 en i’M DESIGN, die tevens de shirts, sokken en broekhoezen heeft ontworpen.

Ook ons secundaire E-logo mag natuurlijk niet ontbreken op de shirts, zijn komen terug op de schouders/mouwen en in de rugnummers.

De bijpassende rode sokken voeren ook het E-logo en de nieuwe Blue Devil.

Het tenue wordt gecompleteerd door een zwarte broekhoes met de kleuren rood en geel, afgewerkt met gouden accenten. Aan de zijkant prijkt het logo van Sportvision.

Voor het ‚road'-shirt is wederom gekozen voor de kleur wit, met bijpassende witte sokken en de zwarte broekhoes.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram