Menu

Nummer 7 ook komend seizoen weer bij Snackpoint Eaters Limburg

19 juni 2023

Mitch Koumans heeft toegezegd ook in het seizoen 2023-2024 weer in Geleen te spelen. De speler met het rugnummer 7, die afgelopen seizoen zijn zevende jaar in het topteam van Eaters speelde, kwam goed uit de verf in de selectie van coach Jeffrey van Iersel. Hij verzamelde in 29 wedstrijden 7 doelpunten en 22 assists en kwam daarmee met 29 punten op een keurige vijfde plaats op de topscorerslijst. Helaas eindigde zijn seizoen in mineur en moest hij na een ongelukkige val tegen de boarding de laatste 10 wedstrijden missen met een hersenschudding.

Mitch: “Ons niveau was het afgelopen seizoen te wisselvallig. Het ene weekend speelden we mee met de top en het volgende weekend hadden we het zwaar tegen de mindere teams. Dat kwam natuurlijk ook mede door de vele en langdurige blessures. "Daardoor speelden we het halve seizoen met een onvolledige selectie.”

Voor zichzelf hoopt Mitch de lijn van vorig seizoen door te trekken. “Daarvoor blijf ik hard aan mezelf werken,” aldus de aanvaller. “Ik hoop dat we als team de echte stap naar de top kunnen maken zodat er finaleplaatsen behaald kunnen worden.”

De zomertraining (en daarmee de seizoensvoorbereiding) is alweer in volle gang. Mitch: “De inzet van iedereen is groot. Veel jeugdspelers sluiten aan en dat is goed nieuws. We zijn klaar om te knallen. Ik hoop dat we de ijshal weer vol gaan krijgen. Spelen in een goed gevuld Glanerbrook, met veel gejuich, trommels en vlaggen – een echte Hell of the South dus – dat geeft een onbeschrijfelijk gevoel.

Ik kan niet wachten!”

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram