Nieuwe uitdaging voor Snackpoint Eaters Limburg na winst in Leuven

18 november 2023

Na een puntverlies in Leuven, waar de ploeg van coach Jeffrey van Iersel een 1-4 achterstand wist om te buigen in een 4-4 gelijkspel na reguliere speeltijd en in de verlening zelfs - in ondertal - het extra punt wist op te eisen, wacht zondagavond de volgende Belgische tegenstander in Glanerbrook: de Golden Sharks uit Mechelen.

De Sharks staan weliswaar laatste maar hebben vorig seizoen meermaals bewezen een meer dan taaie opponent te zijn. Het duel zal ook uitdagend zijn om een andere reden: het scorebord in de Geleense ijshal blijkt namelijk defect. Voor spelers, coaches en toeschouwers zal het dus moeilijk zijn de wedstrijd qua tijd, straffen en stand te volgen omdat deze visuele informatie zal ontbreken.

De Geleense bench-officials hebben inmiddels (in samenspraak met de referee van dienst) instructies ontvangen, zodat alle aanwezigen regelmatig en zo goed mogelijk op de hoogte worden gehouden. Ideaal zal dat zeker niet zijn maar alle betrokkenen gaan ervan uit dat dit euvel vóór de volgende thuiswedstrijd verholpen zal zijn.

We rekenen dan ook op eenieders begrip.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram