Nieuwe ervaren verdediger voor Snackpoint Eaters Limburg

18 augustus 2023

Hij gaat met rugnummer 86 spelen, een verwijzing naar zijn geboortejaar. En dat maakt hem meteen tot een grote brok ijshockeyervaring: Dennis Donders.

 

Dennis, Tilburger, wordt 22 augustus 37 jaaren speelt al 31 jaar ijshockey. Hij heeft eigenlijk zijn hele leven bij Trappers gespeeld. Afgelopen twee seizoenen kwam hij uit voor Breda in de Eredivisie. Eigenlijk was het een team van Trappers maar omdat er een tweede team in de eredivisie ging spelen, zou zijn team (Trappers 3) naar de Tweede Divisie moeten verhuizen. Dus gingen ze onder Yetis Breda verder en kon hij in de Eredivisie blijven spelen.

 

Hoezo nu ineens naar Geleen?
Dennis: “Een aantal weken geleden ging het balletje eigenlijk pas rollen. Ik kwam in gesprek met Jeffrey (van Iersel) en Kay (Gielen). Ik was niet zo tevreden met hoe de dingen in Breda gingen en was toe aan een nieuwe uitdaging. Daarop volgde gesprekken met Lars (Engwegen) en zo is het gekomen.”

 

Wat kunnen we verwachten van zijn overstap naar Snackpoint Eaters Limburg?

“Ik ben geen technische speler maar speel met volle inzet,” aldus de 1m85 grote en 93kg wegende verdediger. “Ik speel altijd om te winnen en doe daar alles voor. Mijn ervaring kan ook van grote waarde zijn voor het team, vooral voor de jongere spelers. Ik wil mijn steentje bijdragen aan een hecht team en een succesvol seizoen voor Geleen."

 

Nog een boodschap voor de Eaters-fans?

Dennis: “Geleen heeft altijd een mooie aanhang gehad en ik verheug me al op de eerste thuiswedstrijd. Ik realiseer me dat het einde van mijn ijshockey carrière langzaam in zicht komt. Misschien met een verrassende klapper op het einde? Eerst maar eens kijken hoe komend seizoen bevalt. Wellicht komt er nog een vervolg?

Ik kijk er in ieder geval heel erg naar uit!”

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram