Menu

MICROZ EATERS, MAAK HET MEE! SEIZOENKAARTEN 2018-2019 NU VERKRIJGBAAR...

20 augustus 2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nu de deelnemers aan de BeNe-league en Bekercompetitie bekend zijn kunnen we ook beginnen met de verkoop van de seizoenkaarten. Dit jaar zullen er minimaal 17 thuiswedstrijden zijn en staat er nog een vriendschappelijke wedstrijd op het programma.

Waarom zou je nu een seizoenkaart willen aanschaffen?

Voor iemand die meerdere wedstrijden wil bezoeken is een seizoenkaart al snel voordeliger. De kaart is geldig bij alle 11 thuiswedstrijden van de Bene League en 6 van de beker competitie. Ook de vriendschappelijke wedstrijd tegen Zoetermeer op 24 september is vrij toegankelijk voor de seizoenkaarthouders. Daarnaast is de seizoenkaart ook geldig bij alle thuiswedstrijden in de play-offs van de BeNe League en beker.

Wedstrijden onder auspiciën van IJshockey Nederland (NIJB) zoals de Bekerfinale, wedstrijden in Geleen van het Nationaal Team, de Final 4 en speciale events zijn niet toegankelijk met de seizoenkaart. Ook het 50 jaar Eaters jubileum weekend is niet toegankelijk met de seizoenkaart.

Seizoenkaarthouders maken tevens minimaal 2x per wedstrijd kans op een GRATIS autowasbeurt bij een van onze partners “Zuiver, meer dan schoon” in Sittard. Tijdens de periodepauzes zullen we elke keer een naam bekend maken die hun gewonnen voucher kunnen afhalen in de official bench!

Bij het afhalen van de seizoenkaarten krijgt de seizoenkaarthouder ook 50% korting op de speciale puck voor het komende seizoen. Men betaald dan niet € 10,- maar slechts € 5,-. Deze puck kun je op een nader te bepalen datum, tijdens de Meet en Greet laten signeren door je favoriete speler. Tevens ontvangt je nog een handig programma overzicht!

De prijzen:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][supsystic-price-table id=8][/vc_column_text][vc_column_text]Losse kaart verkoop (kassa's zijn uur voor de wedstrijden geopend!)

Staanplaats € 8,00 / € 5,00 (jeugd 4-12 jaar)
Zitplaats      € 10,00 / € 7,50 (jeugd 4-12 jaar)

Tijdens de play-offs zal er een verhoging ingevoerd worden van € 2,00 per kaart. Voor de jeugdkaarten geldt een verhoging van € 1,00.

Bestellen seizoenkaarten: 

De seizoenkaarten kunnen via onderstaand bestelformulier worden besteld. Bij meerdere kaarten zal het formulier voor elke kaart apart ingevuld te dienen worden.

In het kader van de uitvoering van de administratie verwerkt Stichting Topijshockey Eaters Limburg (STEL) persoonsgegevens van u. Daarbij kunt u denken aan naam, geboortedatum, adres, en email adres. STEL zal uw persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandelen en er zorg voor dragen dat uw persoonlijke gegevens altijd vertrouwelijk, veilig en in overeenstemming met de toepasselijke (privacy)wetgeving worden behandeld. Door het invullen en versturen van onderstaand formulier verklaart u zich er uitdrukkelijk mee akkoord dat STEL uw persoonsgegevens daar waar nodig verwerkt. U heeft het recht om de gegeven toestemming op elk  moment in te trekken.

Betalen:

• Contant bij ophalen van de kaarten, pinnen niet mogelijk

• Ook dit jaar is voor leden van het FSI korting mogelijk. FSI-korting voor een staanplaats is €39, bij een zitplaats zal de korting €40 zijn. 

• Deze korting geldt alleen indien het FSI-formulier bij afhalen/betalen van de kaarten wordt ingeleverd.

Afhaal/verkoopdata kaarten:

De data waarop de bestelde kaarten kunnen worden afgehaald besteld kunnen worden:

• Woensdag 12 september in Glanerbrook tijdens de training (van 19 u tot 20.30u),

• Tijdens het jubileum weekend op zaterdag en zondag 15 en 16 september. 

Kaarten welke online zijn besteld liggen klaar en kunnen tegen contante betaling meteen worden meegenomen.

BESTEL HIER JE SEIZOENKAART 2018-2019

[contact-form-7 id="8684" title="SEIZOENKAART BESTELFORMULIER"][/vc_column_text][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram