Menu

De nieuwe hoofdsponsor van Limburg Eaters: Microz B.V

13 augustus 2018

[vc_row][vc_column][vc_single_image image="12948" img_size="full" alignment="center"][vc_column_text]Microz Eaters Limburg. Zoals in april reeds aangekondigd, prijkt vanaf komend seizoen de naam van de nieuwe hoofdsponsor - ‘Microz’ - op de shirts. Microz was afgelopen seizoen subsponsor en – via zusterbedrijf Born Sportscare B.V. – supplier van sportvoeding. Een verdere kennismaking.

Microz is een toonaangevend bedrijf in de voedingssupplementenbranche met productielocaties en hoofdkantoor in Geleen. Het pilletje multivitaminen dat jij wellicht gebruikt, kan zo maar bij Microz in Geleen zijn ontwikkeld.
“Microz richt zich met name op de ontwikkeling en productie van private label voedingssupplementen. We zijn dus geen merknaam, die je in het winkelschap zult zien. Dit maakt het soms lastig om aan de buitenwereld te laten zien wát Microz exact doet. Ook voor potentiële werknemers is het lastig een beeld te vormen, áls ze ons al kennen! Dit is ook één van de redenen om te kiezen voor het hoofdsponsorschap van de Limburg Eaters: meer bekendheid in de directe regio.”
Voor Microz betekent de samenwerking dus een belangrijke stap in de verdere branding van het bedrijf in de regio Sittard-Geleen.

[/vc_column_text][vc_single_image image="12950" img_size="full" alignment="center"][vc_column_text]

“Naast naamsbekendheid, willen wij ook graag tonen dat er op de arbeidsmarkt genoeg kansen liggen voor iedereen. Wij werken al jaren samen met sociale werkvoorzieningen die wij in-house een plek geven. Daarnaast zijn wij in 2017 gestart met het zelf opleiden van personeel – samen met Citaverde College - tot food operators. Als bedrijf willen we iedereen de kans geven zich te ontwikkelen. Niet voor niets hebben wij aan ons logo ‘Samen Ontwikkelen’ toegevoegd. Dit doen we met ons personeel, maar ook met onze leveranciers, klanten én Microz Limburg Eaters.”

Samen ontwikkelen. Het gebeurt in Sittard-Geleen.
Wil jij je ontwikkelen? www.maakhetbijmicroz.eu.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link="https://vimeo.com/284816178" align="center" title="Microz samen ontwikkelen."][/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram