Menu

LACO Eaters beginnen BEKERCOMPETITIE MET OVERWINNING

3 oktober 2015

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Eindelijk kon LACO Eaters het ijs op, de eerste officiële wedstrijd die Laco Eaters Limburg dit jaar onder coach Christer Dreberg speelde was een duel in de bekercompetitie. De strijd om de Nederlandse beker is begonnen met een 2-4 overwinning voor Laco Eaters in Tilburg.

Eaters werkte in de slot periode een 2-1 achterstand weg, waarbij Lars van Sloun (Empty Netter), Erik Tummers (PPG) en Akim Ramoul (Penalty Shot) tot scoren kwamen.

Eerder in de wedstrijd had Tom Marx zijn ploeg al de leiding gegeven. Don Nichols en Jeroen van den Broek scoorden de Tilburgse goals. Bij Trappers debuteerde Martijn Oosterwijk.

En juist die Oosterwijk hield Trappers lang in de wedstrijd, want Eaters was veel sterker al kwam Tilburg er soms gevaarlijk uit en had Eaters het ook moeilijk tijdens de vele powerplays van de Trappers. Maar ook Rowan had enkele belangrijke saves.

Na een doelpuntloze eerste periode opende Tom Marx in een ondertalsituatie de score voor Eaters in de tweede periode (28:47, SH). Trappers wist de achterstand via Nichols (34:05, 5-3 situatie op het ijs met 2 spelers van Eaters op de strafbank) en Van den Broek (39:58) om te buigen in een 2-1 voorsprong aan het eind van de tweede periode.

De derde periode was 24 seconden onderweg toen Akim Ramoul vanuit een penalty shot de gelijkmaker mocht aantekenen. Hij koos ervoor om van een meter of 5 hard en lag achter Oosterwijk te "slappen".

Het duurde tot de slotfase van de derde periode voordat er weer werd gescoord. Erik Tummers (57:53, PP) en Lars van Sloun (58:59, empty net) bepaalde de eindstand op 2-4.

Een mooie overwinning en een prima start van de bekercompetitie voor Dreberg en Laco Eaters Limburg.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_empty_space height="32px"][vc_custom_heading text="Foto's Jan Hofstede" font_container="tag:h2|text_align:left" google_fonts="font_family:Oswald%3A300%2Cregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal"][vc_empty_space height="32px"][vc_gallery type="image_grid" interval="3" images="7993,7994,7995,7996,7997,7998" onclick="link_image" custom_links_target="_self" img_size="medium"][/vc_column][vc_column]
[/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram