Kinderen t/m 12 jaar betalen slechts 2 euro!!!

23 september 2016

De eerste echte krachtproef

In het afgelopen seizoen hebben Laco Eaters en Unis Flyers diverse malen de sticks met elkaar gekruist. Mooi was het dat er in Tivoli van de Friezen werd gewonnen. Een prachtige opsteker in het begin van het seizoen die de spelers en de fans een goed gevoel voor een succesvol competitievervolg gaf.

De resultaten waren ook achteraf meer dan bevredigend met een finaleplaats in de bekercompetitie en de kwart finale in de Bene-league. In beide gevallen kwamen we bij die wedstrijden echter de Flyers tegen. Helaas waren zij toen voor ons toch een maatje te groot en moesten we het seizoen uiteindelijk zonder hoofdprijzen afsluiten. Eerlijk gezegd was vooraf ook niet op het behalen van prijzen gerekend …., maar het kriebelt toch als je zo dichtbij komt!

Aanstaande zondag komen onze Laco Eaters wederom vroeg in het seizoen tegenover de Unis Flyers te staan. Nu om de eerste prijs die in het ijshockey seizoen te vergeven is: De Ron Berteling schaal, de Supercup van het Nederlandse ijshockey.

Heerenveen heeft zijn team voor een groot deel bijeen kunnen houden. Qua samenspel zou dat een voordeel kunnen zijn. Het is een mix van oudere (geroutineerde) en jonge spelers.  

Bij de Geleense club zijn 7 spelers van het vorig seizoen niet meer aanwezig. Nieuw zijn Justin Evers, Slawomir Krzack en Jonas Huovinen. Rick van Haren en Jeffrey Mens zijn terug van weggeweest en Renzo Meulenbeek is definitief van de junioren naar Laco Eaters overgekomen. Een redelijk jong team met groei potentieel! Zou de vorm van de dag bepalend zijn???

Voordat de wedstrijd losbarst, is er nog even tijd om stil te staan bij een aantal spelers die vorig seizoen op een of andere wijze indruk hebben gemaakt. Een zestal spelers/referees zullen dan een award ontvangen omdat zij in hun categorie als beste uit de bus kwamen. Misschien is er ook een prijs voor een Geleense speler???

Een wedstrijd om de Supercup verdient een cup-sfeer. Om die reden is besloten om het aanvang tijdstip te verplaatsen naar zondag 15 uur. Hopelijk komen er dan ook veel Friese fans hun team aanmoedigen.

Misschien ook voor de jeugdspelers de kans om hun toekomstig team te kunnen bewonderen. Daarnaast is het ook een mooie gelegenheid om jongeren kennis te laten maken met ijshockey.

Om die reden kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar onder begeleiding van hun ouders naar de wedstrijd komen kijken voor een gereduceerde prijs van 2 euro per kind.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram