KAARTVERKOOP INFO!

8 januari 2017

No Meta Box gallery field data found

UPDATE 6 JANUARI!

Om misverstanden te voorkomen even jullie aandacht:

We horen berichten dat er fans zijn die er van uitgaan dat er op de data voor het afhalen van de tickets ook nog kaarten kunnen worden gekocht …..

De entreekaarten voor de finale kunnen tot woensdag 11 januari 24 uur à 18 euro per persoon via reserveringen@eaters.nl worden gereserveerd. Op de afhaaldata kunnen alleen bestelde kaarten worden afgehaald. Er zijn op de afhaalavonden GEEN kaarten voor losse verkoop.

Na 11 januari is er altijd nog een mogelijkheid om via Ticketpoint kaarten te bestellen, maar een gedane kaart aankoop kan dan niet meer worden gewijzigd. (bijvoorbeeld voor mensen die alsnog bij elkaar willen zitten of kaart aantal willen wijzigen)

BERICHT 4 JANUARI:
Momenteel kunnen er kaarten worden gereserveerd voor de bekerfinale op 18 januari in Eindhoven tussen Laco Eaters en Unis Flyers. Geleen heeft ca 800 kaarten toegewezen gekregen.

De entreekaarten voor de finale kunnen à 18 euro per persoon via reserveringen@eaters.nl worden gereserveerd tot woensdag 11 januari 24 uur. Daarna is er altijd nog een mogelijkheid om via Ticketpoint kaarten te bestellen, maar een gedane kaart aankoop kan dan niet meer worden gewijzigd. (bijvoorbeeld voor mensen die alsnog bij elkaar willen zitten of kaart aantal willen wijzigen)

De data waarop de kaarten kunnen worden opgehaald (tegen contante betaling) in Laco Glanerbrook zijn:

vrijdag 13 januari van 19.30 – 21.00 uur.
maandag 16 januari van 19.30 – 21.00 uur

Met de bus:
Het Dak Eraf zal op de zelfde data de bustickets uitgeven. De busreis kost 11 euro per persoon. Seizoenkaarthouders krijgen op vertoon van hun seizoenkaart 2 euro korting op hun busreis. Vertoon van de seizoenskaart dient plaats te vinden bij het betalen van de busreis.
Plaatsbewijzen voor de bus kunnen, net zoals de entreekaarten, tot 11 januari gereserveerd worden via Het Dak Eraf. Indien nodig zal hier nog communicatie over plaatsvinden bij een eventuele verlenging.

Momenteel is er 1 bus vol. De volgende bus wordt pas ingezet als er genoeg passagiers zijn om de kosten te dekken. Honorering van een plaats in de bus is op volgorde van aanmelding.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2023 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram