Menu

Joonas Liimatainen vervangt Antonin Drobny

5 oktober 2017

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Laco Eaters heeft voor de geblesseerde Drobny een Finse vervanger aangetrokken.De 26-jarige Joonas Liimatainen zal de Tsjech komen vervangen. 

Het lijkt erop dat de blessure van Antonin minimaal tussen de 8 en 12 weken nodig zal hebben om te herstellen. Aangezien het volgens de regels van de BeNe league niet is toegestaan om meer dan twee imports te contracteren, heeft Eaters besloten om snel te handelen en Joonas vast te leggen. Zeker met het oog op de korte bekercompetitie wil de technische staf en het bestuur geen onnnodig sportief en financieel verlies leiden.

De verdediger (1.90 en 98 kg) speelde de afgelopen seizoen bij Oxford City Stars(Engelse 2e divisie), hij combineerde daar zijn studie met ijshockey. Hij zal wellicht in Maastricht naast zijn twee behaalde bachelors verder studeren voor een Master. Voor zijn verblijf in Oxford speelde hij in Dundee en Cardiff in de Elite League(hoogste league) van Engeland.

In het seizoen 2011-2012 speelde hij 36 wedstrijden op het hoogste niveau van Finland, in de SM-liiga speelde hij voor Tappere. Ook speelde hij bij Vaasan Sport (2e Finse liga) en bij Astana (Kazachstan).

Teammanager Peter Knops is blij dat hij snel een vervanger kon vinden voor Drobny; "Ik ben verheugd om een ​​speler van Joonas 'kaliber te krijgen. Als je naar zijn cv kijkt, is het duidelijk dat hij op een hoger niveau zou moeten spelen. Volgens scouting rapporten moet hij naast een uitstekende schaatstechniek een goede puck en stickhandeling hebben en over een enorme strakke pass bezitten. Kortom we verwachten veel van Joonas en hopen hem snel in te passen in het team”

Als Joonas zijn eigen shirt binnen is zal hij gaan spelen met nummer 47.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid grid_id="vc_gid:1507225230276-861bdd42-cbb7-8" include="11253,11255,11259,11260,11261"][/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram