Op Glad IJs | de JEugd

3 oktober 2017

[vc_row][vc_column width="1/3"][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_single_image image="10784" img_size="full"][vc_column_text]Vorig seizoen zat ik op de zaterdagavond vaker lekker warm op de perstribune van de sporthal. Terwijl ik daar zat was het in de ijshal meestal een bedrijvigheid van ouders en kinderen op de tribune.
Een jeugdwedstrijd stond er dan op het programma.

Tijdens de pauze van de handbalwedstrijd, de reden waarvoor ik in de sporthal was, liep ik wel eens richting ijshal om te kijken wat er gaande was.
Je ziet dan bedreven jeugd op het ijs staan. Ik stapte een keer naar binnen binnen terwijl de “onder 17’ categorie er speelde. Smoke Eaters tegen Heerenveen. Ik heb er 5 minuten gestaan en genoot van het spelletje van onder 17. De tussenstand was weliswaar 1-5 voor de Friezen maar het ging er stevig aan toe. Jammer genoeg kon ik niet langer blijven want mijn speerpunten voor die avond lagen bij de handbalderby tussen V&L en VENLO. Toch kan ik de ware ijshockeyliefhebber aanraden om eens te gaan kijken naar de jeugd. Dit seizoen zal het niet minder zijn als alle andere seizoenen.

Pure inzet, gedrevenheid tot de laatste minuut: zo zien we de toekomst van ons ijshockey graag.
Leuk “niets te verliezen ijshockey” met alles er op en er aan. En dan denk je nog wel eens terug aan de tijd dat je zelf “onder 17” was………….!!

Reactie: dolsben@gmail.com
foto: Lex Eckhardt[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram