Jelle Noblesse verruilt Snackpoint Eaters Limburg voor Springfield Pics

3 augustus 2023

Bestuur en technische staf van de Geleense ijshockeyclub is onlangs door Jelle Noblesse op de hoogte gebracht van zijn vertrek naar Amerika, waar hij de mogelijkheid krijgt om uit te komen in de United States Premier Hockey League voor de Springfield Pics uit West Springfield, Massachusetts.

 

De 17-jarige aanvaller, die afgelopen seizoen voor het eerst zijn opwachting maakte in de hoofdmacht van Snackpoint Eaters Limburg, liet bij in debuutjaar in 34 wedstrijden 2 doelpunten en twee assists noteren.

 

Jelle: “Ik heb een eenmalige kans gekregen om in Amerika te gaan en na zorgvuldige overweging heb ik met pijn in mijn hart besloten om deze uitdaging aan te gaan en komend seizoen niet te spelen voor mijn geliefde club, Eaters.”

 

Voorzitter Ron Lahay: “Natuurlijk is dit voor ons een streep door de rekening. We zijn met Jelle een verbintenis voor 3 jaar aangegaan. Hij is wat dat betreft een nadrukkelijk voorbeeld van ons spelersbeleid en de samenwerking met de VJB. Maar wij zijn de laatsten die hem deze kans misgunnen en wensen hem veel succes bij zijn ijshockeyavontuur.”

 

Jelle: “Mijn oprechte dank aan het gehele team van Eaters, inclusief het management, de coaches, en mijn medespelers. Zij hebben me ongelooflijk gesteund en me altijd aangemoedigd om mijn volledige potentieel te bereiken. Het was een eer om onderdeel te zijn van zo'n geweldige club met toegewijde en gepassioneerde mensen. En natuurlijk ook mijn diepste dankbaarheid aan alle geweldige Eaters-fans. Hun steun en aanmoedigingen zal ik nooit vergeten. Het enthousiasme van de supporters heeft me altijd gemotiveerd om mijn best te doen op het ijs.”

 

Ook Jelle weet dat zijn vertrek een impact zal hebben op het team en de fans: “Maar ik hoop toch dat iedereen begrijpt dat deze kans in de VS een unieke mogelijkheid is voor mijn persoonlijke en professionele groei als ijshockeyspeler. Mijn herinneringen in Geleen zal ik altijd koesteren. Eaters zal altijd een speciale plek in mijn hart hebben, en ik zal de club vanuit Amerika blijven volgen en steunen. Ik wens Eaters dan ook een succesvol seizoen toe, en ik hoop dat we elkaar ooit weer zullen ontmoeten op het ijs.”

 

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram