Menu

Interland Nederland – België in Sittard-Geleen

19 oktober 2017

Een enkeling meent zich te herinneren dat er ooit een officieuze interland in Glanerbrook is gespeeld. Een echte primeur zou het dan niet meer zijn. Toch is de interland op 12 november een uniek evenement voor Sittard-Geleen!

In de aanloop naar het WK 2018 in Tilburg kruisen Nederland en België op 11 en 12 november 2 maal de sticks. Zaterdags in Mechelen, zondags in Glanerbrook. Aangezien ijshockey wedstrijden tussen Nederlandse en Belgische teams vaak een fysiek karakter hebben en beide teams willen weten wie er nou echt een kanshebber op het WK zal zijn, zullen beide wedstrijden hoogstwaarschijnlijk uiterst vermakelijke duels worden. Zeker omdat er aan Nederlandse zijde spelers uit de Oberliga meedoen!

Stichting Topijshockey Eaters Limburg heeft IJshockey Nederland aangeboden om namens de Bond de thuiswedstrijd in Sittard-Geleen te organiseren. De Bond heeft er in toegestemd dat de Eaters de interland organiseren, de wedstrijd blijft vanzelfsprekend een IJNL aangelegenheid.
Op deze manier kunnen de ijshockeyfans toch een mooie wedstrijd in Glanerbrook komen aanschouwen terwijl de BeNe League dat weekend stil ligt.
Voor de Eatersfans is het leuk dat sommige Eaters die avond in een ander tenue op het ijs zullen verschijnen en dat ook de teambegeleiding voor een deel uit Eaters bestaat.

Voorafgaand aan de wedstrijd zullen de U12 spelers van VJB Smoke Eaters een demonstratie van hun kunnen geven en hebben zij ook hun bijdrage aan de openingsceremonie.

De wedstrijd in Glanerbrook begint op 12 november om 19.00 uur.
Entreeprijzen zijn voor volwassenen en kinderen respectievelijk 8 en 5 euro voor een staanplaats, 10 en 7,5 euro voor een reguliere zitplaats en voor de 2 centraal gelegen (VIP) zitvakken 12,50 en 10 euro.

Seizoenkaarthouders van Laco Eaters kunnen vanaf 20 oktober via reserveringen@eaters.nl kaarten reserveren. Vanaf 1 november is dat ook mogelijk voor de vrije verkoop. Vanzelfsprekend is vanaf een uur voor de wedstrijd kaartverkoop aan de kassa’s.
Voor de seizoenkaarthouders zijn er 2 afhaalavonden om een file voor de kassa’s te voorkomen.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram