Geslaagde avond voor partners Snackpoint Eaters Limburg

28 april 2024

Woensdag 24 april jl. vond op het Watersley Sports en Talentpark een bijeenkomst plaats voor de financiële partners van Snackpoint Eaters Limburg. Sprekers die avond waren de heer Andries Houtakkers (Wethouder van o.a. Sport voor de gemeente Sittard-Geleen), Nout van Beckhoven (docent SPECO Sportmarketing aan de Johan Cruyff Academy) en Joop Petit (directeur Watersley Sports en Talentpark). Kijk verder voor een uitgebreid verslag.

Woensdag 24 april jl. vond op het Watersley Sports en Talentpark in Sittard een bijeenkomst plaats voor de sponsoren van Snackpoint Eaters Limburg. De presentatie was in handen van Anna Lammerts - van Bueren. Na een welkomstwoord, waarbij de partners werden bedankt voor hun support, werd nog even teruggekeken op het afgelopen seizoen, met een prijs als tastbaar bewijs voor een mooi resultaat. En zonder sponsoring was dat zeker niet mogelijk geweest.

De eerste gastspreker van de avond was de heer Andries Houtakkers, Wethouder van Sport, Cultuur, Stadsmarketing & Evenementen voor de gemeente Sittard-Geleen. Hij maakte duidelijk wat de impact van Snackpoint Eaters Limburg is op de stad en wat voor ontwikkelingen de club heeft doorgemaakt. Hierbij werd de huidige staat van de ijshal aangekaart en vooruit gekeken naar de positieve toekomst met de nieuwe accommodatie.

Hierna werd een video, die ondertussen op social media al flink gedeeld wordt, voor het eerst aan de sponsoren getoond. Deze video moet de kracht van sponsoring in beeld laten zien. Hierbij staat de meerwaarde van sponsoring voor zowel club als sponsoren centraal. Voor een club als Snackpoint Eaters Limburg is financiële steun van partners cruciaal. Zonder sponsoren is ijshockey in Geleen simpelweg niet mogelijk. Het openingsbeeld van de video, van hoofdsponsor Roger Gielen van Snackpoint en STEL-voorzitter Ron Lahay samen op een tandem, spreekt wat dat betreft boekdelen.

Na een pauze – met verscheidene lekker hapjes, verzorgd door Chapeau Catering – was het woord aan Nout van Beckhoven, docent SPECO Sportmarketing aan de Johan Cruyff Academy. Met zijn werkervaring bij de American Footballclub Amsterdam Admirals en kennis over American Sports, wist hij een leuk verhaal te vertellen over American Sports in Nederland. Daarna lichtte hij nog heel interessante kansen toe op het gebied van sponsoring voor zowel de club als partners en sponsoren.

Na weer een korte pauze was Joop Petit de laatste spreker van de avond. Hij vertelde over een nieuw project van Watersley gericht op jongere kinderen. Het idee erachter is een school die wordt gerealiseerd in het centrum van Kerkrade, het Martin Buber. Hier wil men een verzameling van leerpleinen realiseren in meerdere leegstaande gebouwen. Het doel hierbij is om een plek te creëren waar kinderen graag naartoe willen om te leren. Een ander doel is kinderen aan het sporten te krijgen en zo uiteindelijk ook een weg naar Watersley te creëren. De boodschap aan de aanwezigen was duidelijk: “Denk out of the box, zorg dat je het interessant en leuk maakt, waardoor voor jou gekozen wordt. Stap af van de standaard ideeën.” En daar liggen dan ook mogelijkheden voor clubs, sponsoren, en de samenwerking tussen die twee.

De avond werd afgesloten met een bedankje voor de gastsprekers en de mogelijkheid voor sponsoren om vragen te stellen aan het bestuur van STEL. Eenieder was het erover eens dat de bijeenkomst niet alleen leuk en onderhoudend was, maar ook interessant en leerzaam. STEL bedankt langs deze weg nogmaals alle gastsprekers en iedereen die heeft bijgedragen aan het slagen van deze partneravond.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram