BORN zorgt dat de spelers sneller herstellen!

3 november 2017

No Meta Box gallery field data found

Eerder deze week kon er wederom een bestelling van sportdranken, voedingsmiddelen en diverse oliën worden opgehaald bij het distributiecentrum van Born. Uiteraard willen we directie en medewerkers van onze partner Microz / Born heel hartelijk bedanken voor hun bijdrage en betrokkenheid.

BORN biedt als partner van Eaters het totaalconcept aan sportvoeding en sportverzorging.
Hun missie is “Het ontwikkelen en vermarkten van kwalitatief hoogwaardige producten, die op een natuurlijke en ethisch verantwoorde manier een bijdrage leveren aan sportieve gezondheid, beleving en topprestatie voor iedereen die een gezonde of actieve levensstijl nastreeft. ” Prestatie van het product en van de spelers gaan hierbij hand in hand. Resultaat: BORN zorgt voor meer sportplezier! Born garandert de beste kwaliteit van ons eindproduct. BORN hanteert voor de productie van beide productlijnen strenge kwaliteitsnormen. Alle producten worden dan ook in Nederland geproduceerd.

Bij de ontwikkeling van producten wordt naast effectiviteit ook veel belang gehecht aan het gebruiksgemak. Repen moeten makkelijk weghappen, gels makkelijk wegdrinken en sportdranken moeten goed verdragen worden door de maag en mogen niet te zoet zijn.Belangrijk in hun filosofie is dat de spelers kunnen rekenen op een eerlijk en goed advies met betrekking tot het gebruik van sportvoeding en sportverzorgende producten.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2023 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram