Menu

BELGISCH INTERNATIONAL VOOR LIMBURG EATERS!

25 juni 2015

Met de overgang van Don Geerts naar Limburg Eaters krijgt de selectie steeds meer vorm. De rechtshandige winger komt over vanuit Turnhout.

In het verleden speelde de 28-jarige voor Eindhoven Kemphanen en HYC Herentals. Don is een vaste waarde in het Belgische Nationale Team, waarmee hij in 2013 goud won op het WK en zo promotie afdwong naar de poule waar Nederland komend seizoen ook zal spelen. Door de BeNe Liga geldt deze Belg niet als import.

Volgens de technische staf en technische commissie is Don een meer dan waardevolle speler die uitstekende team-technische capaciteiten heeft en ook door verschillende spelers van het Eaters Limburg Team meer dan prima gewaardeerd wordt.

Ook door externe partijen is hij aangeprezen als toegevoegde waarde.

Don zal gaan spelen met nummer 61.

Ook Don verheugd zich om te komen spelen in Geleen; "ik kijk ernaar uit om aan het seizoen te starten waarin alles kan met een groep waarin veel mogelijkheden zitten een organisatie met een zeer vooruitkijkende mentaliteit en niet te vergeten, een fangroep waar vele clubs van dromen."

[vc_empty_space height="20"][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_gallery type="image_grid" interval="3" images="7391,7390,7389" onclick="link_image" custom_links_target="_self" title="Wie is Don Geerts?!" img_size="250"]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram