Dean, Bryan, Jeffrey, Pippo en Lars zeggen nee...

4 juli 2015

Hoewel hij had aangegeven om komend seizoen graag deel uit te maken van het team van Eaters Limburg heeft Dean Moors uiteindelijk toch moeten besluiten dat dit niet te verenigen is met de studie. Het Bestuur heeft hier begrip voor en wenst Dean veel succes toe bij zijn opleiding.

Eaters Limburg was de afgelopen weken met nog steeds met een aantal spelers van vorig seizoen in gesprek. Helaas is nu de conclusie dat deze gesprekken om verschillende redenen geen positief resultaat hebben opgeleverd.

Na zorgvuldige afwegingen hebben Jeffrey en Bryan Mens aangegeven dat zij komend seizoen om privaat redenen niet kunnen participeren in Eaters Limburg.

Ook Pippo Limnell Finocchiaro en Lars van Sloun zullen geen deel uitmaken van het team voor het komend seizoen. Met beide spelers kon op financieel gebied geen overeenstemming worden bereikt en de onderhandelingen zijn daarom gestaakt.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram