Menu

Apeople Security bestaat vandaag 10 jaar!

14 december 2018

2008 was het jaar dat het allemaal begon. Rik Snippe heeft in 2008 Apeople Security opgericht.

Zijn passie voor de beveiligingsbranche is ontstaan vanuit de hondenbeveiliging. Van jongs af aan is hij bij dit onderdeel binnen de beveiligingsbranche intensief betrokken geweest. Door jarenlang kennis en ervaring in de praktijk te hebben opgebouwd kent hij als geen ander het reilen en zeilen in de hectische wereld van de beveiligingspraktijk.

Als onderdeel van de Apeople Group heeft Apeople Security vanaf de start een sterke groei doorgemaakt. De opgebouwde kennis, ervaring en betrokkenheid komen ook duidelijk naar voren in de huidige bedrijfsvoering. Open, transparant en met korte communicatielijnen. "Wij hoeven niet de grootste te zijn, maar streven er wel naar de beste te zijn. Onderscheidend in kwaliteit, in de breedste zin van het woord. Wij doen wat we zeggen en wij zeggen wat we doen."

Hun kernwaarden geven een goed inzicht daarin.

Apeople Security staat voor dienstverlening met A-status.
Apeople luistert naar haar klanten en levert altijd maatwerk. De juiste mensen op de juiste plek is essentieel om veiligheid te garanderen. Apeople Security werkt uitsluitend met gediplomeerde en gecertificeerde medewerkers.
Alle medewerkers zijn minimaal in het bezit van het diploma Beveiliger 2 en BHV. Een aantal medewerkers zijn daarnaast ook nog in het bezit van het diploma Ploegleider BHV en/of EHBO. Interne opleidingen op het gebied van Hostmanship, coachend leidinggeven, communicatie en presentatie worden ook aangeboden.

Apeople Security is dé specialist in hondenbeveiliging. Zij hebben de kennis en ervaring in huis om hondengeleiders op te leiden. Al hun hondengeleiders zijn dan ook intern opgeleid. Een sterk punt van hondenbeveiliging is de preventieve werking die van deze vorm van beveiliging uit gaat. Zij zijn ook nauw betrokken bij de hondenbrigade Politie Eenheid Limburg.

Apeople Security weet uit ervaring dat elke opdracht, elke situatie en elke beveiligingsvraag een specifiek veiligheidsprofiel heeft. Zij zetten zich elke keer weer in om hiervoor de best passende veiligheidsbalans te creëren. Zo weten ze dat een bezoekbeleving gebaseerd wordt op ontvangst, verblijf en vertrek. Door hier een professionele bijdrage aan te leveren, dragen ze bij aan een positieve beleving.

Apeople is officieel erkend door het Ministerie van Justitie als volwaardige particuliere beveiligingsorganisatie.

Microz Eaters Limburg wil Apeople Security hartelijk feliciteren en vandaag een super feest toewensen! Wij hopen op nog vele mooie jaren samen.

www.apeoplesecurity.nl

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram