Microz Eaters drie keer in actie dit weekend!

13 december 2018

Afgelopen weekend was 6 puntjes de oogst van onze mannen over twee gespeelde wedstrijden. Het maximaal haalbare. Daarmee bezet het team van coach Andy Tenbult momenteel een zeer nette 2e plaats in de ranking. Komend weekend is weer een weekend waar iedere speler en fan zich op verheugd. Eerst Den Haag en op zondag de knaller tegen Nijmegen onder de titel: “Acaleph Teddy Bear Toss”

Vrijdagavond gaan de mannen eerst naar HIJS Den Haag. HIJS begon moeizaam aan de BeNeLeague-competitie. De 1e twee wedstrijden werden tijdens of na de overtime verloren. Vervolgens een nette winst in Amsterdam, een monsterscore tegen Mechelen en een gelukkige nipte zege thuis tegen Zoetermeer. Die laatste wedstrijd bezorgde HIJS wel behoorlijk wat blessure leed. Sjodin Gibbs en Pataky vielen respectievelijk met een gebroken kaak en hersenschudding uit en kunnen zodoende waarschijnlijk niet aantreden tegen onze Eaters.

Hiermee mist de Haagse coach Chris Eimers twee zéér belangrijke en bepalende pionnen binnen zijn team. De Bulldogs uit Luik mochten afgelopen zaterdag al proeven aan een Haags team zonder Pataky en Sjodin Gibbs en wist deze strijd overtuigend met 6-1 te winnen. Taak voor onze Eaters is scherp en super gemotiveerd te starten. Ramon Sterkens gaat de wedstrijd in Den Haag leiden. De 1e puck valt om 20:30 uur.

Zondagavond is er dan een rekening te vereffenen. Nijmegen komt op bezoek. Een tegenstander waar de Eaters in de bekercompetitie twee keer van wist te winnen maar ook een tegenstander waar onze mannen een paar weken geleden in Nijmegen een directe rechtse van moest incasseren. Met maar liefst 11-1 verlies en een stevige kater moesten onze mannen het Triavium weer verlaten.

Het was het avondje van het trio Brandon Eden, Levi Houkes en RJ Reed. Het drietal nam, in wisselende samenstelling, alle doelpunten voor hun rekening. Zij verdienen dus beslist extra aandacht. Buiten de zonder twijfel zeer spannende wedstrijd is zondagavond ook de avond van de jaarlijks Teddy Bear Toss, dit jaar voor het eerst de Acaleph Teddy Bear Toss.

Duizenden beren en knuffels zullen weer, door de lucht, richting het heilige ijs zeilen op het moment dat onze mannen hun 1e doelpunt scoren. Een spektakel waar je bij wilt zijn. KiKa en Lieke hebben weer een stand waar je nog beren kan kopen en Eline, onze wedstrijdmascotte, zal de puck weer laten vallen.

Maar vóórdat het zondagavond zo ver is zullen de Eaters eerst nog zaterdagavond een demonstratie geven op het Pancratiusplein in Heerlen tijdens Wintertijd. Deze demo begint om 19:00 uur. Ook wordt dan bekend gemaakt hoeveel beren en knuffels onze Duitse vrienden van Kaliber 35 hebben ingezameld. Geruchten doen de ronde dat dat aantal waanzinnig hoog is.

Let op, de wedstrijd begint zondag om 18:00 uur. De hal is om 17:00 uur open. Heb je veel beren dan mag je via de nooduitgang aan de achterkant om 16.30u de beren naar binnenbrengen, waarna je om 17u via de normale ingang weer naar binnen mag. Als laatste, de ATBT-wedstrijd staat onder leiding van Hub van Grinsven met op de lijnen Chris van Grinsven en Marine Dinant. Laat het een mooi feest worden. Héél veel plezier bij de wedstrijd(en)

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram