Menu

Cupfinal 2024 veiling
Game worn shirts

De veiling sluit op 7 februari om 20:00 uur en zowel Geleen als Den Haag zal de gewonnen shirts uitreiken bij hun eerstvolgende thuiswedstrijd; voor Den Haag is dat 9 februari, voor Geleen op 18 februari

Voor alle shirts geldt een openingsbod van €50 en biedingen worden telkens verhoogd met €5. Ook bestaat de mogelijkheid om automatisch te bieden door een maximaal bedrag aan te geven voor een item. Het systeem biedt dan automatisch mee met het kleinst mogelijke bedrag, totdat het aangegeven maximale bedrag bereikt is.

Ook dit jaar is er een zgn. ‘Overtime’ – dit betekent dat als in de laatste 5 minuten van de veiling op een shirt geboden wordt, de overboden bieder 5 minuten extra krijgt om alsnog een hoger bod uit te brengen.

Via mijn account kunt u uw veilingen volgen, elke minuut worden de biedingen automatisch bijgewerkt, zo hoeft u het systeem niet steeds te verversen, bij teveel connecties kan het zijn dat u namelijk geblokt wordt en dat zou zonde zijn in de laatste fase van de veiling!


Klik hier voor 'Meest gestelde vragen'


Allemaal veel succes met bieden...
Voorkant Achterkant Voorkant Achterkant
Voorkant Achterkant Voorkant Achterkant

meest gestelde vragen

Via mijn-account kunt u uw een account aanmaken of op de pagina van een shirt als uw gaat bieden. Dit kan vanaf woensdag 24 januari om 20:00 uur.


De veiling loopt van woensdag 24 januari 20:00 uur t/m woensdag 7 februari 20:00
Het openingsbod is € 50,-
Het volgende bod op een shirt is minimaal € 5,-
Er is een mogelijkheid om automatisch te bieden door een maximaal bedrag aan te geven voor een item. Het systeem biedt dan automatisch mee met het kleinst mogelijke bedrag, totdat het aangegeven maximale bedrag bereikt is.

Voorbeeld: Je wilt maximaal € 100,- uitgeven voor een shirt. Het systeem zal dan voor jouw bieden en begint met het bedrag dat nodig is. Eindigt het shirt dan op bijvoorbeeld € 80,- dan betaal je ook maar € 80,- i.p.v. van € 100,- die je in het begin aangegeven hebt.
Ook dit jaar is er een zgn. ‘Overtime’ – dit betekent dat als in de laatste 5 minuten van de veiling op een shirt geboden wordt, de overboden bieder 5 minuten extra krijgt om alsnog een hoger bod uit te brengen.
Via mijn account kunt u uw veilingen volgen, elke minuut worden de biedingen automatisch bijgewerkt, zo hoeft u het systeem niet steeds te verversen, bij teveel connecties kan het zijn dat u namelijk geblokt wordt en dat zou zonde zijn in de laatste fase van de veiling!
Nadat de veiling is afgelopen ontvangen de winnaars een mail met een betaallink. Deze kan eenvoudig uitgevoerd worden met een iDeal koppeling naar Mollie. De shirts kunnen dan bij de eerst volgende thuiswedstrijden opgehaald worden. Voor Den Haag betekend dat 9 februari, voor Geleen 18 februari.

Wil je het shirt opgestuurd hebben vink dan verzenden aan (+6,95 verzendigskosten).
Indien nog vragen heeft die hierboven nog niet beantwoord staan stuur dan een mail naar michel.ruipers@eaters.nl.

We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen!
© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram