Menu

Vanaf nu is het de “Acaleph Teddy Bear Toss”!

29 september 2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Met gepaste trots maakt de organisatie Microz Eaters Limburg kenbaar dat een van onze maatschappelijke partners, Acaleph Opleiding, Training en Adviezen b.v., de Teddy Bear Toss 2018 heeft geadopteerd. Vanaf nu zal het evenement dan ook de Acaleph Teddy Bear Toss gaan heten.

Acaleph Opleiding, Training en Adviezen b.v., inmiddels al 3 jaar partner van Microz Eaters Limburg, is een familiebedrijf dat in 1998 het levenslicht zag. Vanaf het begin staat Wil Nijsten aan het roer samen met zijn vrouw Sonja en in 2007 is zoon Joey het team komen versterken. Acaleph staat voor flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk en naast veiligheidstrainingen begeleidt en adviseert Acaleph bedrijven voor het behalen van ISO-, VCA en HACCP certificaten, voeren de eigen veiligheidskundigen risico-inventarisaties uit en stellen zij ontruimingsplannen op. Dit brede activiteitenpakket vertaalt zich vandaag de dag in een landelijke dekking en een bijzonder breed werkgebied met opdrachtgevers uit de meest uiteenlopende branches.

Buiten deze bedrijfsactiviteiten voelt Acaleph een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die zich uit in het ondersteunen van sport- en ander soort verenigingen, waaronder de Microz Eaters Limburg, en het ondersteunen van goede doelen. Iets willen betekenen voor zorginstellingen. Koken in het Ronald McDonaldhuis maar ook initiatieven als een kerstdiner voor de minderbedeelden onder ons en het verstrekken van een kerstpakket aan deze groep mensen. Dit alles gebeurd onder de noemer “Acaleph geeft aandacht”. Een initiatief waar de medewerkers van Acaleph nauw bij betrokken zijn en ook inspraak in hebben.

In die zin past de Teddy Bear Toss dan ook perfect bij de doelstellingen van “Acaleph geeft aandacht”. Joey Nijsten: “De Teddy Bear Toss is niet nieuw voor ons. Een leuk evenement met een geweldig doel. Wij ondersteunden het evenement eerder via het regelen van vervoer, aankopen van beren etc. maar wij vinden dat het nu tijd is om een stap verder te gaan. We kunnen en willen meer betekenen en hebben het bestuur van Microz Eaters Limburg benaderd met de vraag of er een mogelijkheid bestaat om de Teddy Bear Toss te adopteren.”

Een goed gesprek was voldoende voor beide partijen om een volmondig ja naar voren te brengen. Vanaf dit seizoen heet de Teddy Bear Toss dan ook de “Acaleph Teddy Bear Toss”.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid grid_id="vc_gid:1538169412919-b2c67770-7fb5-3" include="14226,14225,14224"][/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram