Menu

TOM EN KAI GAAN ER SAMEN VOOR IN HET EATERS ROOD!

2 augustus 2016

Vandaag vullen we de sheet van 2016-2017 verder aan met twee spelers. De nummers negen en tien van de line up worden Tom Marx (#11) en Kai Willems (#10). Beide zullen voor het derde seizoen achter elkaar op het Geleense ijs verschijnen.

TOM MARX

De 22-jarige aanvaller had persoonlijk een goed ijshockey jaar. Hij bereikte met Eaters de bekerfinale, de halve finales van de Bene-league en won met het Nederlands team GOUD tijdens het WK.

In 36 wedstrijden maakte Tom 20 goals, waaronder 2 hele mooie in Aken tegen Heerenveen en was hij daarnaast goed voor 38 assists. Op het gouden WK kwam daar nog 1 assist bij.

Tom is momenteel nog op vakantie maar hij nam toch even de tijd om de achterban te woord te staan; "Op dit moment zit ik in Spanje. Ik ben hier ook altijd in training om zo fit mogelijk aan het seizoen te beginnen. Voor mijn vakantie trainde ik met een gedeelte van de spelersgroep in het inmiddels bekende Bradsky’s Boot Camp.

Ik hoop dat we met zijn allen er een succesvol seizoen kunnen van gaan maken. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en hoop dat we gedurende het seizoen progressie kunnen boeken!"

tom marx-2

Foto: Paul Marx (Nerja in Andalusië, Spanje)

KAI WILLEMS

Ook voor de 19-jarige Geleense aanvaller word het het derde seizoen dat hij bij de hoofdmacht mag meedoen. Dit jaar moet zijn jaar worden om met hard werken door te breken. Afgelopen seizoen scoorde hij in 18 wedstrijden al twee goals en liet hij 3 assists noteren. Ook speelde hij 11 bekerwedstrijden mee maar kwam hier niet in de boxscore voor!

Hij speelde net als Jord Smit, Joey Geurts en de kersverse Eaters speler Justin Evers het U20 WK.

"Ik ben net terug van vakantie en kan niet wachten om weer te beginnen aan een nieuw seizoen! Tevens hoop ik dat er weer zoveel mogelijk fans op de zondagavond de ijshal van Glanerbrook zullen vinden!"

kai willems

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram