Ook dit jaar doet Snackpoint Eaters Limburg weer mee met de Rabo ClubSupport. Een mooie actie van de Rabobank waarmee leden van deze bank op hun favoriete lokale club kunnen stemmen.

Elk Rabobank lid mag in totaal vijf punten verdelen onder hem of haar favoriete verenigingen en stichtingen, waarvan maximaal twee sterren op dezelfde club. Uiteraard hopen we weer op heel veel stemmen zodat we ook dit jaar een prachtig bedrag tegemoet kunnen zien.

 

Waarom deze actie?
De clubs en verenigingen van Nederland zijn ongelofelijk waardevol, omdat ze ons bij elkaar brengen. Daarom investeert Rabobank haar kennis, netwerk en een deel van de winst in clubs en verenigingen, zodat we met elkaar ons land – buurt voor buurt – sterker maken. Met Rabo ClubSupport beslissen leden mee via welke clubs en verenigingen een deel van het coöperatief dividend wordt geïnvesteerd in de lokale samenleving.

 

Als Rabobank lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

 

Van 5 t/m 25 oktober kunnen de leden van de Rabobank stemmen. Zij kunnen dit doen door in te loggen in de Rabobank-app of op de Rabobank website en dan via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Leden van de Rabobank, stem op Snackpoint Eaters Limburg en geef de 2 punten aan ons!

 

In november vinden de uitreikingen van de Rabo ClubSupport cheques plaats. Meer info over deze actie is te vinden op www.rabo-clubsupport.nl/

 

Lid worden Rabobank
Heeft u een rekening bij de Rabobank maar nog geen lid? U kunt op www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/ lid worden van de Rabobank en dan volgend jaar meedoen met deze leuke actie van de Rabobank!

Jouw stem is geld waard! Steun ons met de Rabo Clubsupport!
stem op snackpoint eaters Limburg