Aanstaande zondag 4 september speelt Snackpoint Eaters Limburg zijn eerste thuiswedstrijd in de oefencampagne voor het seizoen 2022/23. De mannen van coach Jeffrey van Iersel nemen het in dit duel op tegen Krefeld ev81, een club uit de Duitse Oberliga. Puck drop is om 19:00 uur.

 

Deze wedstrijd is GRATIS TOEGANKELIJK.
Om de wedstrijdkosten te dekken, is het mogelijk om een vrijwillige bijdrage te deponeren in één van de aanwezige collectebussen. 

 

Om e.e.a. in goede banen te leiden, verzoeken we iedereen zijn vaste plaats in te nemen. Wie dus een seizoenkaart voor een staanplaats heeft of wil kopen, graag op de staantribune plaatsnemen. Datzelfde geldt voor degenen die een dagkaart voor een staanplaats zouden kopen. Wie een seizoenkaart voor een zitplaats heeft gekocht, wordt verzocht op de gekochte plaats(en) op de zittribune plaats te nemen. Het is echter niet mogelijk om je eigen zitplaats te claimen.

 

De plaatsen op de VIP-tribune blijven, zoals gebruikelijk, voorbehouden aan de gasten die toegang hebben tot de VIP-ruimte.

 

Om de diverse systemen te testen en het seizoen gecontroleerd op te starten is er in samenspraak met Glanerbrook besloten om in de gehele accommodatie geen horecapunten te openen. Ook niet in de VIP-ruimte. Daarom is het toegestaan dat iedereen eigen eten en drinken meeneemt. Glas- en porselein is echter niet toegestaan. Wij verzoeken iedereen wel nadrukkelijk geen afval achter te laten.

 

Afhalen seizoenkaarten

Aangekochte seizoenkaarten kunnen op zondag 11 september afgehaald worden voorafgaande aan de wedstrijd tegen Dietz Rockets (19:00). Vanaf 11 september zullen de seizoen- en dagkaarten worden gescand bij de ingang. 

 

Teampresentatie

Het streven is om op 25 september vóór de wedstrijd tegen EHC Neuwied het complete team en een aantal spectaculaire veranderingen aan het publiek voor te stellen. Het is dan ook de bedoeling dat op 25 september de hele ijshal “klaar” is voor het nieuwe seizoen.