Ondanks het corona tijdperk kan Eaters met trots melden dat het voor de komende 3 jaar (met een optie voor 4 jaar) de landelijke cafetaria-formule Snackpoint als naam-/hoofdsponsor aan de club heeft kunnen verbinden. We zullen dan ook gaan spelen onder de naam SNACKPOINT EATERS LIMBURG!

 

Snackpoint, met de roots in Geleen, opereert landelijk en heeft momenteel 93 vestigingen in Nederland en 1 in Bolderberg, België (vlakbij circuit Zolder) en wordt geleid door formulemanager Roger Gielen uit Geleen. Samen met zijn vrouw Marlie exploiteert hij zelf ook nog 4 Snackpoint-zaken in Puth, Munstergeleen, Susteren en Bunde en tevens verzorgen zij via Snackpoint on Tour ook feesten en partijen bij u thuis.

 

Eaters voorzitter Ron Lahay is verheugd dat Snackpoint de komende 3 jaar aan de Eaters verbonden is: “De samenwerking is nog pril, maar we hebben al diverse ideeën voor de toekomst, waar iedereen profijt van zal hebben. Het grote voordeel is dat onze huisdesigner MDesign Web+Graphic Studio tevens ook alle promoties, ontwerpen, etc. voor Snackpoint verzorgd, dus de lijnen zullen heel kort zijn.”

Michel (eigenaar van MDesign) heeft in tijdens een gesprek van een actiebespreking van Snackpoint een “puck” opgegooid of Snackpoint in haar jubileumjaar (25 jaar) niets voor Eaters kon betekenen. Na diverse gesprekken zijn we vandaag op het punt gekomen dat de contracten getekend worden en de samenwerking een feit is!

Snackpoint staat graag midden in de gemeenschap en daarom past deze partnership met Eaters perfect. Op dezelfde manier zijn zij ook verbonden aan Fortuna Sittard.
Voor Roger is het cirkeltje rond nu, na 25 jaar, Snackpoint aan Eaters wordt verbonden. Roger en Snackpoint zijn namelijk beide onder de rook van Glanerbrook opgegroeid; hij werd geboren in de Daalstraat en de eerste Snackpoint stond aan de Rembrandtlaan.