Menu

Mondriaan Stichting op bezoek: RICARS wedstrijdsponsor

23 januari 2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Komende zondag 28 januari treedt het team van Laco Eaters in Glanerbrook aan tegen de Kemphanen uit Eindhoven. Bij deze wedstrijd zijn cliënten van de Mondriaan Stichting te gast. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door RiCars autobedrijf uit Geleen.

Het is een traditie dat de Eaters vanuit hun maatschappelijke rol bepaalde doelgroepen in staat stellen om kennis te maken met de ijshockeysport. Net als vorig jaar is de Mondriaan Stichting weer te gast met een aantal van hun cliënten en hopelijk wordt er weer net zoveel genoten als toen.

RiCars autobedrijf uit Geleen is al ruim 15 jaar sponsor van het eerste team. Eigenaar Richard Nijsten geeft aan dat hij van harte het bezoek van de cliënten van de Mondriaan Stichting als wedstrijdsponsor wil ondersteunen. Zowel Mondriaan alsook de Eaters zijn in hun nopjes met deze geste van Richard![/vc_column_text][vc_custom_heading text="Wie is Ricars Geleen?"][/vc_column][/vc_row][vc_row css=".vc_custom_1516713001666{background-color: #ffed00 !important;}"][vc_column width="1/3"][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_single_image image="12431" img_size="full"][vc_column_text]Wat 20 jaar geleden begon als klein bedrijfje is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Geleen en omstreken en zelfs ver daar buiten.
Dit succes hebben wij mede te danken aan de mond op mond reclame van onze tevreden klanten.
Al 20 jaar staan wij garant voor aantrekkelijke prijzen en een goede service. Bij automobielbedrijf Ricars-Geleen kunt u niet alleen terecht voor het kopen van een auto. Ook houden wij uw auto veilig op de weg voor een eerlijke prijs! “Overal gezocht en bij Ricars gekocht!

Autobedrijf RiCars
Heidestraat 19a -21
6163VR Geleen
Tel: 046-474 9393[/vc_column_text][vc_images_carousel images="12435,12436,12437" img_size="full" speed="3000" autoplay="yes" hide_pagination_control="yes" hide_prev_next_buttons="yes" wrap="yes"][/vc_column][vc_column width="1/3"][/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram