Menu

Microz Eaters Limburg haalt 2e Finse import!

8 november 2019

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nadat vandaag het nieuws naar buiten is gekomen dat Microz Eaters Limburg afscheid hebben genomen van de gebroeders Verschuren heeft de technische staf geen moment stil gezeten en hebben ze meteen hun slag geslagen door Patrik Moisio voor de rest van het seizoen vast te leggen.

Deze Finse aanvaller met 187 cm en 94 kilo schoon aan de haak staat zijn mannetje en de echte kenners zien meteen de potentie die deze keiharde speler met zich meebrengt. Moisio is een echte team-player en zeer goed coach-baar en een echte aanwinst voor het team. Hij zal wellicht iets aan zijn spel moeten aanpassen, hij zal dit al met Eetu bespreken.

Teammanager Knops: “het is niet zo dat wij over 1 nacht ijs zijn gegaan en dus een haast aankoop hebben gedaan, Patrik zat al langer in ons, lees Guido Walenciak en mijzelf, vizier echter hebben de recente ontwikkelingen ons beslissing versneld. Patrik past precies in ons plaatje en zal ook indien nodig opkomen voor zijn teamgenoten. Wij hebben wel al met hem gesproken dat het spel in de Bene-liga anders is dan wat hij in Finland, Ukraine en o.a. Polen gewend was. Ik ben blij met de aanwinst en we hopen hem op korte termijn inzetbar te hebben”

Trainer/Coach Andy Tenbult vult aan: “we hebben in deze bewust voor deze Fin gekozen, ook omdat wij Eetu al in onze gelederen hebben en de aangezien de vele overige Finnen elders in onze competitie deze liga de Finse spelers wel lijkt te liggen. Wij betreuren de gang van zaken met betrekking tot Nick en Mike en zijn daarentegen vervolgens verheugd dat we zo snel iets aan de ontstane situatie hebben gedaan” vervolgt Andy


Wij hopen dat onze trouwe fans dit ook zullen observeren en nog steeds zien dat we de goede weg zijn ingeslagen” sluit Andy af.
Knops sluit af met: “ik weet zeker dat we veel plezier aan Moisio gaan beleven… Alles in het belang van het ijshockey in Geleen.”

Patrik zal begin van de week in Geleen arriveren.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link="https://www.youtube.com/watch?v=d9jUwFgWvzM" title="Highlights Patrik Moisio"][/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram