Menu

Livestream komende zondag aanwezig bij Teddy Bear Toss

10 december 2014

De jaarlijkse Teddy Bear Toss zal live via Internet worden uitgezonden door Sportsbroadcasting. In dat kader nodigen wij u uit, dan wel bieden wij u de gelegenheid, om uw onderneming tijdens deze livestream te presenteren aan het ijshockey-publiek dat deze wedstrijd live zal volgen.

De professionele stream word voorzien van interviews voor en na de wedstrijd. De commentatoren zijn Mister Eaters Marcel Houben en Joep Meijsen van IJshockey.com

Naar deze stream wordt gemiddeld door 2.500 tot 3.000 mensen gekeken. Wij kunnen u daarvoor de volgende mogelijkheden aanbieden:

· Advertenties tijdens de wedstrijd in de vorm van een commercial of afbeelding met boodschap voor € 100,- exclusief omzetbelasting;

· Tekstblokken onder in beeld tijdens de wedstrijd voor € 50 exclusief omzetbelasting

Ook de uitwedstrijd van a.s. zaterdag in Heerenveen zal via livestream aan het publiek zal worden aangeboden! En ook tijdens deze stream is het mogelijk uw bedrijf te presenteren.

Indien u interesse heeft om u onderneming via de livestream te presenteren of anderszins vragen heeft dan kunt u contact opnemen met John Fredrix per mail john.fredrix@eaters.nl.

In verband met de tijdige aanlevering van de lijst met adverteerder en opmaak van de graphics verzoeken wij u indien u dat wenst te reageren voor vrijdagmorgen 09.00 uur.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram