INTERNATIONAAL JUBILEUM TOERNOOI MICROZ EATERS!

5 juni 2018

Dit jaar bestaan wij 50 jaar. Een halve eeuw ijshockey met diverse prijzen en vele andere gedenkwaardige gebeurtenissen.

De snelste teamsport ter wereld heeft zijn plek veroverd in het hart van Geleen en viert daarom samen met (oud)spelers, fans, families, sponsors en vrijwilligers in het weekend van 15-16 september 2018 dit mooie jubileum.

Een jubileumweekend kan natuurlijk niet zonder ijshockeywedstrijden op topniveau. Oud-Eaters gaan opnieuw het ijs op en zullen tegenover elkaar staan in twee legendarische wedstrijdtenues van weleer: het allereerste rood-wit-gele Smoke Eaters wedstrijdshirt en het glorieuze Meetpoint-shirt. Tijdens de ochtenden zullen de VJB Smoke Eaters jeugdteams hun opwachting maken.

Tijdens het jubileum speelt Microz Eaters Limburg een toernooi met als deelnemende clubs: Herentals, Luik/Liège Bulldogs en de Ice Aliens uit Ratingen (Regional Liga Duitsland)!

Voor jong en oud is er van alles te zien, te beleven en te doen. Of u nu voor het eerst naar ijshockey komt kijken of al jaren in ‘het ijshockeywereldje’ meedraait: de organisatie belooft dat u zich geen moment zult vervelen!

Noteer deze 15 en 16 september alvast in uw agenda, overige (pittige)oefenwedstrijden van Microz Eaters Limburg maken we eind van de week bekend.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram