Menu

Jeffrey van Iersel terug op het Geleense ijs!

15 september 2015

Naast David Arvay heeft Laco Eaters ook Jeffrey van Iersel vastgelegd voor een nieuw seizoen ijshockey in Geleen. Na zijn uitstapje vorig jaar bij Eindhoven is Jeffrey terug op het Geleense ijs.

De afgelopen wedstrijden deed hij al mee op try-out basis en vanavond heeft hij zijn handtekening gezet voor weer een jaar Eaters.

Met zijn 36 jaar en bijna 600 wedstrijden op het hoogste nivo is hij een van de meeste geroutineerde spelers in de komende BeNe League.

Jeffrey heeft er zin om zijn 6e jaar voor Laco Eaters te gaan spelen en is blij om wekelijks terug op het Geleense ijs te zijn. Hij zal weer gaan spelen met zijn vertrouwde nummer 26!

Met het aantrekken van Jeffrey en David is de selectie van Laco Eaters rond, al wachten Eaters en Brad Westerman wel nog steeds op groen licht zodat ook de Canadees eindelijk voor Eaters kan uitkomen. Wanneer dit zal zijn is nog even afwachten, de aanvraag zit nog steeds in de ambtelijke molen.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram