Menu

'It geit oan'; Microz Eaters Limburg heeft weer een #19!

18 mei 2019

Microz Eaters Limburg heeft een meer dan waardig opvolger weten vast te leggen voor het Eaters shirt met #19.Nadat dit nummer in Geleen jarenlang is gedragen door Erik Tummers zal dit nummer het komend seizoen te bewonderen zijn met de naam Postma op de rug vermeld.

 

We mogen het wel een verrassing noemen dat de Microz Eaters Limburg de hand heeft weten te leggen op Marco Postma!Marco, die de laatste 5 seizoenen steevast in het Heerenveen shirt heeft gespeeld, zal een grote toegevoegde waarde hebben voor het team in de breedste zin van het woord.

Team Manager Knops: 'Met Marco in je team haal je een gigantische brok aan ervaring binnen. Nadat ik te horen kreeg dat Marco toe was aan een nieuw avontuur heb ik meteen het contact gelegd en bleek dat ons beider doelstelling precies in elkaars verlengde lagen. Iemand als Marco wil je in je team erbij hebben in plaats van tegen je, dat staat als een paal boven water en als je dan hoort dat Marco wellicht wilt verkassen dan moet je meteen toeslaan. Marco wil komend seizoen voor de prijzen gaan en is van mening dat dit in Geleen mogelijk gaat zijn, ook verwijzend naar de progressie die het team vorig seizoen heeft gemaakt'

Marco : 'Ik kijk er erg naar uit om voor de Microz Eaters Limburg uit te komen, het is een mooie club, met een hele strakke en goede organisatie met een mooie historie. Ik ben overtuigd van de potentie die er in het team zit.Ik heb er heel erg veel zin in en als ik zie wie er allemaal komend seizoen in het team zitten dan ben ik er van overtuigd dat het wel eens een heel mooi seizoen kan gaan worden. Tijdens het onderhoud van afgelopen vrijdagavond met voorzitter Ron Lahay en Peter Knops was alles al heel snel beklonken. Zij hebben mij het goede gevoel wat ik al had enkel bevestigd. Ik ben ervan overtuigd dat ik heel goed inpasbaar ben in de speelwijze zoals de technische staf deze voor ogen heeft.  Ik ken Andy heel goed en kijk uit naar een hernieuwde samenwerking met hem. Ik heb er zoveel zin in, ik kan niet wachten om te beginnen… ik wil wel eens voor “The Hell of the South” spelen in plaats van er tegen. Daarnaast is het een weerzien met mijn maatje Yan Turcotte'

Knops vervolgt: 'In overleg met de technische staf hebben we beslist dat met het halen van Postma wij voorlopig afzien van het halen van een tweede import, Marco is absoluut import waardig met afgelopen seizoen een behaald aantal punten van 113! Mogelijkerwijs hebben we dan nog een extra troefkaart in handen gedurende het seizoen.” Andy vult aan: “Marco heb ik destijds laten debuteren als 16 jarige, het is mooi dat ik hem nu na al die jaren weer in mijn team heb. Marco is in alles een topspeler, opbouwend, verdedigend, in de powerplay, de penalty kill en een winner wat het nemen van face-offs aangaat, kortom….  Een ABSOLUTE MEERWAARDE.'

Marco besluit met de woorden : 'Ik heb een hele mooie tijd gehad in Heerenveen en wil hierbij dan ook iedereen daar bedanken. Maar ben vanaf nu ben ik een EATER!!'

 

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram