Veiling shirts seizoen 2021/2022

Ook aan het einde van dit seizoen worden fans weer in de gelegenheid gesteld om een wedstrijdshirt van hun favoriete Snackpoint Eaters Limburg-speler(s) te bemachtigen.

 

Deze jaarlijkse Game Worn Jersey Auction is zojuist van start gegaan en eindigt op zaterdag 9 april om 21:00 uur. De shirts zijn HIER terug te vinden.

Dit jaar gaan maar liefst 56 shirts in de veiling: 27 witte uitshirts, 28 rode thuisshirts en het Blue Devil-shirt. De startprijs voor de shirts is €35 en biedingen worden telkens verhoogd met €5.

 

Automatisch bieden
Ook bestaat de mogelijkheid om automatisch te bieden door een maximaal bedrag aan te geven voor een item. Het systeem biedt dan automatisch mee met het kleinst mogelijke bedrag, totdat het aangegeven maximale bedrag bereikt is.

 

Overtime
Ook dit jaar is er een zgn. ‘Overtime’ – dit betekent dat als in de laatste 5 minuten van de veiling op een shirt geboden wordt, de overboden bieder 5 minuten extra krijgt om alsnog een hoger bod uit te brengen.

 

Account
Om mee te bieden dient een account aangemaakt te worden. Dat wijst zich vanzelf zodra men wil gaan bieden. Elk bod is natuurlijk bindend! Komende week zal bekend gemaakt worden waar en wanneer de gewonnen shirts afgehaald kunnen worden. De winnaars krijgen per e-mail een betaalverzoek, dat ze via iDEAL kunnen voldoen.

 

We wensen iedereen veel plezier en succes!