Menu

Eaters en Nijmegen maken plaats voor Max

23 oktober 2017

Aanstaande zondag is er qua tijd een overlap van twee sportevenementen: De Eaters en Formule 1. Omdat Max momenteel “very hot” is verschuift de wedstrijd Eaters – Nijmegen van 19.00 naar 17.30 uur.

Afgelopen zondag was het al duidelijk. Max was niet alleen 12 (of 13) andere coureurs de baas. Met zijn ongelooflijke rijstijl houdt hij ook verstokte ijshockeyliefhebbers voor de buis.
Hoewel zondag de F1 wedstrijd in de Business Ruimte van Glanerbrook te zien was zullen velen er toch voor gekozen hebben om de race thuis voor de buis te volgen.

De Eaters en Nijmegen hebben hier op in gespeeld en hebben afgesproken om de wedstrijd van aankomende zondag (29 oktober) om 17.30 te laten beginnen. De fans van de Eaters en van Max kunnen dan na afloop ofwel thuis naar Max gaan kijken of net zoals afgelopen zondag gezellig met zijn allen in de Business Ruimte van Glanerbrook.

Met dank aan Laco en Nijmegen voor de medewerking!

DUS: LACO EATERS – NIJMEGEN verschuift van 19.00 naar 17.30 uur.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram