Eaters en BSB al jaren een topcombinatie!

23 augustus 2019

Deel 6 | Countdown to the jerseys

De shirts zijn na gisteren helemaal gevuld, maar ijshockeyspelers hebben genoeg plekken over waar partners zich via Microz Eaters in de kijker kunnen spelen. Zo zal naast Smeets Dakbedekkingen BV ook BSB Verzekeringen op de voorkant van de broeken staan.

BSB is al sinds mensenheugenis betrokken bij het Geleense ijshockey, zo speelden twee van de 4 eigenaren, Remco Schenkhuizen en Eric Bisschops, in het verleden bij Eaters en werkt oud goalie Hans Baggen ook bij het Geleense bedrijf.

Onze missie
● BSB gelooft in de kracht, creativiteit en processing van een volmachtbedrijf & adviesbedrijf, waarbij het team en de klant centraal staan. Met oprechte interesse zetten wij onze expertise in voor meer inzicht en zekerheid.
● Middels goede voorwaarden en tarieven - ondersteunt met marketing - kunnen de relaties van BSB met een goed gevoel en goede uitgangspunten de toekomst in.

Onze visie
● Elke dag groots presteren, lef tonen en elkaar op scherp durven zetten.
● Permanente kostenbewaking en efficiencyslagen maken.
● Een sterke combinatie.

Onze kernwaarden
Onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen en het goede contact met onze relaties. Ons motto is ook niet voor niets: Een onbezorgd leven met de juiste zekerheden."

Voor meer informatie, kijk op: www.bsbverzekeringen.nl

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram