Menu

Rolan Loos (#17) verlengt zijn verbintenis met Snackpoint Eaters Limburg

1 juli 2023

De inmiddels 20-jarige aanvaller uit één van de bekendste Geleense ijshockey-families, staat aan de vooravond van zijn derde seizoen in de Eaters-hoofdmacht. Afgelopen seizoen kende hij een goed jaar. In 35 wedstrijden kwam hij tot 5 doelpunten en 11 assists.

Waarom heeft hij weer voor Geleen gekozen? Rolan: “Ik speel al van kleins of aan bij de Eaters – het is mijn club geweest vanaf mijn geboorte, kun je wel zeggen. Opgegroeid tussen en opgeleid door familie, vrienden en trainers. Geleen is altijd een speciale plek geweest voor mij!

Heeft hij voor komend seizoen nog persoonlijke doelen? “Hopelijk kan ik er samen met het team en de staf een mooi seizoen van maken. Prijzen winnen. Mijn doel is alles uit mezelf te halen en veel doelpunten te scoren voor de ploeg.”

Voor de fans: “Ik hoop jullie snel weer te zien op de tribune. Wij als team kunnen jullie steun zeker goed gebruiken. Zijn jullie ook klaar voor komend seizoen?! Ik wel!”

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram