Menu

Zondag inzet Final4 plek. De uitleg...

27 januari 2018

Eaters kan zich zondagavond definitief plaatsen voor de Final four. Den Haag, Heerenveen en Nijmegen zijn al zeker van plaatsing voor dat toernooi. Eaters en Eindhoven zijn nog in de strijd voor die 4e stek. Zondagavond om 19:00 uur binden Eaters en Eindhoven met elkaar de strijd aan. Wint Eaters, dan is deelname een feit. Verlies maakt Eaters niet kansloos maar gezien het restprogramma van Eindhoven en Eaters wordt het wel een stuk spannender. Eaters moet immers nog tegen Herentals en Luik terwijl Eindhoven alleen nog tegenstanders uit de lagere regionen van de ranking treft.

Een oproep aan een ieder die Eaters een warm hart toedraagt, kom naar de hal zondagavond en steun onze mannen...!! Ze kunnen het gebruiken en verdienen het...

Niet iedereen is op de hoogte over waar de "Final four" voor staat en wat er te winnen valt. Hier wat uitleg.

De Final four is een knock-out weekend waarin de 4 hoogst gerangschikte Nederlandse teams spelen om het kampioenschap van Nederland. Deze zal plaats vinden in het weekend van 24 en 25 februari 2018 tijdens het ‘Final 4 Toernooi’ in Heerenveen.

Op zaterdag 24-02-2018 zullen om 17:00 uur de Nederlandse nummers 1 en 4 van de BeNe-eindranking de strijd met elkaar aangaan. Om 20:30 staat de 2e wedstrijd op het programma. Het betreft dan de Nederlandse nummers 2 en 3 van de BeNe-eindranking.

Zondagmiddag 25-02-2018 om 15:00 uur zullen de winnaars van zaterdag tegen elkaar strijden met als inzet het Nederlands kampioenschap. Het thuisspelende team in de finale wordt bepaald door het team dat de hoogste positie heeft in de ranglijst van de reguliere competitie in de BeNe League vóór de play-offs.

In tegenstelling tot het vorig jaar zal er op zondag géén wedstrijd worden gespeeld om de 3de en 4de plaats. De 3de en 4de plaats wordt bepaald door de eindranglijst van de reguliere competitie BeNe League van het seizoen 2017-2018.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram