Ze gaan weer vliegen, voorbereidingen Snackpoint Teddy Bear Toss begonnen!

27 oktober 2023

Voorbereidingen Teddy Bear Toss 2023 in volle gang

Ook in het seizoen 2023-24 is er weer een Teddy Bear Toss. Zoals eerder aangekondigd is hoofdsponsor Snackpoint de naamdrager voor deze jubileum-editie, die voor de tiende keer zal worden gehouden. Voor dit tweede lustrum is, net als vorig jaar, de plaatselijke Stichting Ik Doe Mee! het goede doel van de beren- en knuffelactie, bedoeld voor minder bedeelde kinderen in de Gemeente Sittard-Geleen. Het organiserende STEL heeft zich financieel tot doel gesteld de opbrengst van vorig jaar (€1.395) minimaal te verdubbelen. Tevens is het maximaal aantal van vijf knuffels per bezoeker losgelaten. De voorwaarde dat alle knuffels gewassen en verpakt dienen te worden blijft.

Ook bij deze tiende editie is er weer een knuffelbeer te koop, speciaal bedoeld voor de kinderen in de Zuyderland ziekenhuizen. Deze beren zijn binnenkort voor €12,50 te koop, ideaal voor de aankomende feestdagen. Ook zal Eaters weer in een speciaal TeddyBear Toss 'Everyone Needs a Hero' shirt spelen en zullen deze shirts geveild worden.

De bedoeling is om de actie meer en breder in de gemeenschap onder te brengen en daartoe wordt de samenwerking aangegaan met Centrummanagement Geleen, de ondernemersvereniging die de belangen van ruim 120 ondernemers uit de Mauritsstad behartigt. Ook tijdens het Geleense Glazen Huis (14 t/m 17 december) zal de Snackpoint Teddy Bear Toss de nodige aandacht krijgen omdat beide initiatieven dit jaar hetzelfde goede doel steunen en de acties elkaar dus versterken.

Later meer over hoe de samenwerking met Centrummanagement Geleen en het event zelf eruit gaan zien. Noteer maar alvast in de agenda en op de kalender: de Snackpoint Teddy Bear Toss vindt plaats op zaterdag 23 december tijdens de wedstrijd Snackpoint Eaters Limburg – UltimAir Hijs Hokij Den Haag, die om 19:00 begint.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram