NA OVERWINNING OP DEVILS NIJMEGEN WACHT CARNAVAL

2 maart 2014

Carnaval of niet er moest gespeeld worden in Geleen. Na de makkelijke zege in en tegen Nijmegen mocht Eaters zaterdagavond wederom aantreden tegen de Devils in het kader van de Larry van Wieren cup.

Een moeizame Geleense start bracht Nijmgen al direct op voorsprong. De Devils lieten duidelijk blijken geleerd te hebben van de nederlaag een dag tevoren. Eaters werd goed aangepakt. De Geleense druk was er wel maar niet zorgwekkend voor de gasten. Maar het doelpunt voor de thuisclub kon niet uitblijven. Pippo scoorde. Nog geen halve minuut later mochten de Nijmeegse supporters juichen van de zitplaats komen, het was plots 1-2.

Kay Gielen had in luttele seconden tweemaal een dot van een kans maar miste. In dezelfde aanval was het wel weer raak, 2-2 door inderdaad Kay Gielen. Met een speler van Geleen op de bank werd het al snel 2-3 door een foutje van onze doelman Noortman.

Lang hebben de gasten niet kunnen genieten van de voorsprong want binnen 31 seconden, in het tweede bedrijf, scoorde Kay Gielen de gelijkmaker. Dat zag ook Wouter van Leeuwen vanuit zijn doel. Hij moest deze periode beginnen vanwege een schouderblessure van Noortman. Hij is direct naar het ziekenhuis gegaan.

Drie minuten later stond de voorsprong op het bord door Kolodziejczyk. Daarna golfde de ene aanval na de andere op doel van de Nijmeegse sluitpost maar een doelpunt bleef uit. Uit dankbaarheid voor de geboden kans scoorde Jeffrey Mens. Een hele diepe buiging naar de verdediger van Nijmegen. 5-3.

In de derde periode was het even wachten op een Eaters goal. Maar wederom door een defensiefout scoorde Palotie short handed 6-3. Ook de zevende treffer mocht nog begroet worden met een 3x alaaf. Doelpunt werd gescoord Bryan K. ja die bedoel ik.

Nijmegen kan het niet meer bijbenen en probeert op een onsportieve manier het Geleense spel te ontregelen. Dat lukt niet helemaal want Jeffrey van Iersel en Glen Bakx scoorden beiden en de 9-3 staat op het scorebord. Om iedereen die gekomen is van dienst te zijn werd er door Palotie weer gescoord en zo staat nummer tien op het bord. Dicht bij de 11. Leuk natuurlijk maar die valt niet meer. Leuke uitslag, leuke avond.

De ijshockeyuitrusting kan nu plaatsmaken voor het vastelaovespekske. Veel plezier iedereen die het feestgedruis gaat opzoeken en! .................Vergeet niet volgende week gaan we weer verder met de strijd om de LvW cup daar waar de finale in zicht is.

Foto's Lex Eckhardt
[AFG_gallery id='34']

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram