What’s new?

27 augustus 2017

Er is veel veranderd in de aanloop naar het komend seizoen. Niet alleen keren enkele spelers van vorig seizoen niet terug en moeten zij worden vervangen. De sportieve ambities zijn voor komend seizoen hoger zodat het publiek meer waar voor zijn geld krijgt. Daarmee is dan ook meteen de link gelegd naar het gezegde: Ambitie gaat hand in hand met financiën.

Kijkend naar de shirts voor seizoen 2017-2018 prijken er een aantal nieuwe namen op het tenue. Stuk voor stuk zijn dat sponsoren die een ding gemeen hebben met de Eaters: Ambitie!

Daarnaast hebben zij ook hun eigen beweegredenen om de Eaters te steunen. Later zullen deze sponsoren hier zelf aandacht aan besteden.
Het is een prettige wetenschap dat er weer meer animo is om de Eaters en het ijshockey in Limburg te ondersteunen.

Wie ook komend seizoen weer op het shirt van de Eaters prijkt: LACO!
Komend seizoen heten we dan ook weer: LACO EATERS. Ook daarover later meer.

Een aantal nieuwe spelers in het team zijn tijdens het Eaters sponsor event al gepresenteerd. De technische staf hoopt het team nu compleet te hebben. Weldra zullen er nog meer spelers bekend gemaakt worden. (voor oplettende fans is in de social media al een tipje van de sluier gelicht)

Op 31 augustus is er vanaf 20.30 uur de Meet and Greet in de Business Ruimte van Glanerbrook.
Daar zullen nagenoeg alle spelers aanwezig zijn en wordt door de technische staf uitleg gegeven over de speelwijze voor het komend seizoen.

Tevens is er vanaf 19 uur de mogelijkheid om de bestelde seizoenkaarten af te halen. Bestel ze hier!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram