Welkom Mitch, Rolan en Cas

In de laatste week voor de start van de oefencampagne van Snackpoint Eaters Limburg volgt er nog een aantal bekendmakingen van spelers.

 

We heten Rolan Loos van harte welkom. Rolan is 18 jaar en gaat als forward spelen met nummer 17. Super dat je erbij bent Rolan. We wensen je veel succes en een mooi seizoen.

 

Cas Dieteren, 17 jaar, gaat, als het speelschema het toelaat, ook aan de slag in het eerste team. Hier is sprake van een combi met spelen voor het eerste divisieteam van VJB Eaters en het team van Snackpoint Eaters Limburg. Cas gaat aan de slag als defense en speelt met nummer 16. Hartelijk welkom Cas en veel succes in het komend seizoen.

 

De derde speler die we vandaag aankondigen voor het eerste team is inmiddels een vaste waarde. Mitch Koumans, 21 jaar gaat spelen als forward met nummer 7. We zijn blij dat Mitch, snel en heel talentvol, weer gaat spelen voor de hoofdmacht.

 

Welkom terug Mitch en een mooi seizoen gewenst

 

Morgen volgt nog een bericht over welke speler(s) nog toegevoegd worden aan het in onze ogen mooie team van Gints en Janis.

 

Natuurlijk kijken we samen met jullie uit naar de eerste oefenwedstrijd die gevolgd kan worden middels een livestream, die gratis beschikbaar wordt gesteld. Dit dankzij het feit dat INTERTEK deze wedstrijd heeft geadopteerd. 

 

Intertek draagt zorg voor de kosten van de wedstrijd  en scheidsrechterskosten. Tevens zorgt dit bedrijf met deze adoptie ervoor dat onze fans en sponsoren deze wedstrijd live kunnen volgen via de stream. 

 

Wij bedanken Intertek voor dit gulle gebaar. Allemaal kijken dus:

 

zondag 5 september om 19.00 u

Snackpoint Eaters Limburg- EG Diez-Limburg Rockets (D-Oberliga).

 

 

CAS
DIETEREN

#16

Defence

10 juni 2004
17 jaar

ROLAN
LOOS

#17

Forward

11 juni 2003

18 jaar

MITCH
KOUMANS

#07

Forward

13 november 1999

21 jaar